torsdag 26 maj 2011

26 maj går mot sitt slut...

Och jag har haft en riktigt bra födelsedag. Kommer sammanfatta imorgon eller på lördag förmiddag vad jag har fått för roliga saker! Nu står det i alla fall söta godsaker upp i halsen på mig. Men på födelsedagen måste man ju unna sig! :) Fick 30 fina rosor av bästa mamma! Älskar rosor!





Även fast det var min födelsedag så har jag tränat. Imorgon blir det vilodag!

KOST:
Frukost: citronvatten innan promenad, Lingongrova med kokt ägg på, kaffe!
Mellanmål: Ett päron och ett glas mjölk.
Lunch: Kycklingrulader, sallad till det!
Mellanmål: Proteinshake efter Zumba
Tidig Middag: Toscansk Tomatsoppa, Lingongrova med smör på!

TRÄNING:
PW innan frukost, 3 km
Zumba, 45 min
Magövningar: "cykling" 20 x 2, 20 crunch med rotation.

Nu är jag helt slut, så ska njuta i soffan med en Carlsberg, kolla BB och sen blir det sängen. Imorgon är det inte heller en vanlig dag, examen står bara runt hörnet! Vid denna tid imorgon är jag fri!




Sandra kommer runt 9.00 och vi ska ha så mysigt :) hoppas jag hinner blogga lite imorgon!

Sov så sött sen alla, puss&kram!


- Bloggar ifrån min iPhone!

Idag är det ingen vanlig dag..

för det är MIN födelsedag, Hurra, Hurra, Hurra! 

23 barre! 
Jag var verkligen som ett barn i morse. Vaknade 06:27 och var klarvaken, kunde verkligen inte somna om, så jag gick upp och ut på en PW med Laika. Det var riktigt skönt faktiskt, lite kallt inne i skogen, men i solen var det redan då varmt. Kunde ju inte ha fått bättre väder på födelsedagen om man jämför med hur dagarna har sätt ut tidigare i veckan.  

Sandra kom och hämtade mig kl 9.00 imorse och vi begav oss ner till Big Inn för att fixa till champagnefrukosten i morgon, kommer bara vara jag och Sandra här innan. Men det kommer vara så mysigt! ♥ 

Sen Sandra släppte av mig har jag hållit på att greja. Städa igen, blir så jäkla dammigt fort, förstår inte. Sen har jag fixat tårtan så nu är det bara marsinpanlocket som ska på lite senare innan folk kommer. Idag kommer  Mammas sida och firar mig, mormor, morfar och moster med barn. Sis och "frappe" ;) kommer också idag. Så imorgon blir det Pappas sida och Richards släkt. Kalas två dagar i rad kan ju inte bli bättre!

Nej nu ska jag ta och dansa lite zumba, sen dusch och fixa det sista!

Skriver senare, puss&kram


onsdag 25 maj 2011

Kvällen innan födelsedag :)

Jag är nog som ett litet barn just ikväll. Längesen jag kände såhär inför en födelsedag. Konstigt, men så är det :) skolan gick i alla fall bra, VG i psykologi det är inte så illa pinkat tycker jag. Så nu är sista lektionen gjord och på fredag kl 12 är det "avslutning" :) börjar bli lite tjatigt kanske men det är så jävla skönt så det är inte sant!

Mot kvällen så fick J ett besök av mig, lika trevligt som vanligt :)

Nu när jag satt igång med träning & kosten på riktigt, så ska jag börja skriva vad jag gör om dagarna igen.

KOST
Frukost: Lingongrova m. Ägg på, 1 glas mjölk & kaffe
Mellis: Proteinshake efter träning.
Lunch: Falukorv m. Pasta (ingen bra mat, men dagen innan handling, tar man vad man haver)
Mellis: ett stort Päron & Proteinshake efter träning
Middag: Kycklingrulader & sallad till det

TRÄNING
Förmiddag: Zumba 45 min (cardio party)
Eftermiddag: joggning 3,46 km, 30 min. Även lite magövningar; 20 st crunch med rotation och 20 st "cyckling" (Hoppas ni förstår vad jag menar)

Jag är redan mycket gladare och är sjukt taggad igen, huvudvärken och värken från nacken är borta! alla har vi våra Ups and Downs. Man ska verkligen inte straffa sig för det tycker jag, för på ett sätt så samlar du då kraft till att sätta igång igen :)

Nej nu ska jag kolla klart på BB, sen sova så jag snabbare fyller år, hihi :) sov så gott så nu!

puss&kram


- Bloggar ifrån min iPhone!

Hallå där, onsdag it is!

Onsdag idag, inte känt riktigt för att blogga för har varit på så konstigt humör och haft huvudvärk hela måndagen och halva tisdagen. Jag tror att anledningen till det är att jag inte tränat på länge. Har gått promenader med Laika, typ det jag gjort. Så igår bestämde jag mig för att tränings vilan är över, om jag inte mår bra när jag inte får träna, varför då inte träna? Så jag trotsade huvudvärken och tog med mig Laika ut i skogen, 30 min jogging och vet ni av dem joggade jag 20, gick skit bra, antagligen för att jag var så taggad. Huvudvärken försvann även efter träningen, och det är ju Kanoners..

Idag är det absolut sista lektionen, psykologin börjar 13.30, sen är jag FRI! klar undersköterska, helt sjukt vad snabbt det gått. Imorgon fyller jag även år, alltså så är detta bästa veckan på länge! älskar paket, eller ja jag hoppas i alla fall att jag får några stycken ;)

Nej, måste hinna ut med hunden, duscha och äta, hörs senare sötisar!

puss&kram

söndag 22 maj 2011

Söndag kväll

Så var helgen slut igen men ingen söndagsångest överhuvudtaget, för vet ni vad? Imorgon är det sista måndagen i skolan och på fredag är det examen. Hur underbart är inte det? Ååh jag blir så glad över att tänka tanken! UNDERBART!!

Idag har det varit en städ söndag. Började med att åka ner till huset på eftermiddagen och där tvättade vi bilen och njöt av det fina vädret. Svärmor bjöd även på mat. Laika busade för fullt och när det blev för varm tog hon ett dopp o dammen!




när vi kom hem tog vi tag i städningen här så nu är även hemmet skinande rent! Det är en skön känsla tycker jag och jag blir på något konstigt sätt lugnare när det är rent och fint hemma!! På kvällen blev det promenad med Laika, hade varit skönt om det inte hade blåst så mycket. Men jag njöt ändå! Är så glad över att jag har min underbara sambo och Laika så klart!

Nu ska jag kolla på Big Brother och jag hoppas verkligen att Gurkan åker för jag är så trött på han nu, snackar ju bara skit hela tiden.

Ha en fortsatt trevlig kväll, puss&kram!

- Bloggar ifrån min iPhone!