fredag 24 juli 2009

Oj oj.

Idag är det ingen bra dag igen, jag har världens huvudvärk. och sen ska jag jobba ikväll. hur ska det gå med den här icke braiga dagen? idag är en sån dag jag vill lägga mig och somna om igen. men det går ju inte riktigt. Att jag ska jobba hela helgen gör ju inte saken bättre heller.

Nej jag får väl ta mig i kragen, ta en huvudvärkstablett och bre på ett leende. Kanske funkar det också? hatar att känna såhär. usch.

onsdag 22 juli 2009

Äntligen sol!


Fick mig en vacker syn i morse när jag drog upp rullgardinen. Äntligen sol tänkte jag. Väder gudarna kanske hörde mitt klagande. Haha. Så nu ligger jag i gräset och läser denna bok. Har inte kommit så långt. Men johanna sa att den var skit bra, men hemsk. :( så vi får väl se. Skriver senare. Puss!

tisdag 21 juli 2009

Vart tog sommaren vägen?

Idag fick jag panik, satt och tänkte lite på jobbet och så kom jag på, det är fan snart augusti. Vart tog sommaren vägen? vart är sommar och sol? jag blir faktiskt lite deppig när jag tänker på det. Tragiskt att snart har hela sommaren gått och vi har fått typ 2 veckors sommar, vad händer?

Annars så gick det bra och jobba idag. Haft steg räknare på mig idag, gick 7668 steg på jobbet, och då har det varit en lugn dag idag. Rätt roligt att se faktiskt.

Nej nu ska jag och på vinden och rensa och organisera, har fått en tvättmaskin så nu åker badkaret ut. Men ska spara det i fall att. haha.

måndag 20 juli 2009

Sömntuta

Usch, vilken sömntuta jag bilvit. Får nog skylla på vädret. haha. Nej nu måste jag äta lite frukosts och sen väntas jobb.

Föresten Night Train sög, bara så ni vet. behövs inte kollas på!

Hörs ikväll!

söndag 19 juli 2009

Home again.

Yes, kom hem runt 18.00 nu på kvällen. La mig i sängen direkt för att få upp värmen igen, frusit hela dagen typ. haha. Tog och kollade på film, The Recruit, den var ju bara så bra. Och Colin Farrell är ju inte direkt ful, så han var ju ett stort plus. Sen Al Pacino, ingen av filmerna han är med i är ju dåliga heller. Så det var en värd film att köpa.



Colin, riktig mumsbit? yes!

Nu ska jag och Älskling ta och kolla på en till film, blir Night Train nu. Hoppas den är lika bra, men tveksamt alltså. haha. Får hålla tummarna. Efter det blir det sängen. Natti!

Fisketur. :)


Efter frukosten blev det att åka iväg till en av tjärnarna för lite fiske. Här har ni syster. :) sen kom regnet och vi fick skynda oss till bilen. Skriver senare, puss!

Sunday it is!

Och gud vad helgen har rusat förbi. Jag och R bestämde oss igår för att åka upp till Riddarhyttan och Liens camping till pappa och co. Packade tältet sen bar vi iväg. Vi kanske inte haft det perfekta vädret, men jag har njutit av att bara göra inget. så skönt det också. På kvällen var det grillning, sen efter mycket tjat så följde jag med små tjejerna ner och badade, dock när jag kollade på klockan så ångrade jag mig lite. klockan var 21.00. Trodde jag skulle frysa ihjäl, men som ni ser så överlvede jag :) efter det blev det kort spel och lite alkohol, för att sen krypa in i tältet och riktigt kalla sovsäckar. Jag har seriöst frusit sen jag gick och la mig, fryser fortfarande. Tält är nog inte min grej.

Nu blir det frukost i det gröna!