lördag 6 juni 2009

God Morgon!

Ja, för min del är det god morgon nu. Men snart kväll redan. :) Natten gick sådär att jobba, var som en Zombie dem sista timmarna, men inte så konstigt kanske. Men det blir pengar!

Har precis tagit mig en dusch, och så jäkla skönt var det. Känner mig som en ny människa. Ska ta och fixa mig, sen kommer Johanna och hämtar upp mig. Blir att åka till deras lägenhet och skruva ihop möbler tror jag.

Ikväll är det Sverige-Danmark, HEJA SVERIGE. eller får man säga så, kanske rasistiskt. Så jävla larvigt. Man firar ju knappt att det är nationaldagen idag. Tycker det ska vara som i Norge. Sånt drag.

Nej, nu måste jag göra mig i ordning. PUSS!

fredag 5 juni 2009

Fredag!?

Ja äntligen fredag kände jag i morse. Fasiken vad skönt. Tills jag är för snäll som vanligt och inte kan tacka nej till jobb. Jobbade 07.30-15.00 och klockan 21.00 börjar jag igen och jobbar till 0700 imorgon bitti. Men jag måste erkänna och att jag är fan penga kåt! haha. Vad illa! men hur nice är det inte med pengar då? det är ju det bästa som finns, nästan!

Älskling står och lagar middag, värsta romantiskt tills han sa vad han skulle göra. Makaroner och köttbullar. Men jag får väl tycka att det också är sött, tanken som räknas, visst?

Nej snart mat, sen förbereda sig mentalt för en natt med jobb!
Hoppas alla ni andra får en super bra fredag...


PUSS

torsdag 4 juni 2009

Regn och åter regn?

Hallå, det är ju fasiken Juni nu, sluta regna!! För anti idag, förlåt?

nu väntas jobba till 21:15!

onsdag 3 juni 2009

Pool bygge!


Ja, man kan väl säga som så att pool bygget inte blev som väntat. :) Bloggar ner sen. Ville prova hur det är att Blogga från mobilen. Kram

God Morgon.

Här sitter jag med mitt kaffe, har precis ätit två hårdmackor också. Sitter och väntar på att få gå och jobba. Den här månaden jobbar jag sjukt mycket. Nästa lön kommer bli riktigt nice. Jag längtar.

Börjar 07:30-14:15, efter det ska man bege sig här till svärmor och svärfar för att bygga pool. Förstår inte riktigt vad dem ska med min hjälp till faktiskt? inte direkt så jag gick bygg? hm, jaja. På lördag flyttar vi dit i 4 veckors tid. Och då vill jag ha massa sol, så att jag kan ligga i poolen hela dagarna. Helst fint väder då jag är ledig. :P haha.

Nej nu måste jag kila, borsta tänderna sen work work!

PUSS!

tisdag 2 juni 2009

Shopping

Usch, det är nästan farligt hur bra man mår efter lite shopping. Konstigt egentligen, man spenderar ju bara pengar. haha. Men strunt samma, skönt är det med lite nya saker.

Mina köp från H&MÄlskar färgen på örhängena, gått och kollat i någon månad när man varit där inne. Men nu så köpte jag dem.





Har även fått hem mobilen som jag beställt, så nu har jag nytt nummer och en bra mobil, med bra kamera på. Underbart. Ni som vill ha mitt nummer, men inte fått det kan ju säga till :)







Nu ska jag ta och pilla lite mer med mobilen.

PUSS

Piss Regn

Haha, jag blir verkligen så anti så fort det är regn och piss väder. Helt värdelöst. Men lite positvit får man väl se på det. Då har man tid till att göra massa andra saker.

Denna dag består av:

  • Åka till tippen och kasta ett bord.
  • Besöka Big Inn och alla affärer där, leta efter en Bikini till mig. Shorts och flip flop till Älskling. En present till svärfar.
  • Sen besöka Skinngubben, måste ha ett par nya tygskor.
  • Sen till elkedjan för att byta min stavmixer jag fick i present.
Ja det finns tid till det mesta när det är skit väder, men jag vill i alla fall ha sol. Men vem vill inte det? :)

Igår köpte vi ett nytt bord, passar in perfekt i vår lägenhet. Köpte det begagnat av syster och M.Fint va?

Nej nu ska jag ta och fixa mig. Hörs senare :)

Puss

måndag 1 juni 2009

Nördar.

JA, min lägenhet består just nu av två väldigt stora nördar. R och M sitter och spelar Guitar Hero och jag missar alla bra program på tv, hur snällt är det liksom? Istället så får jag sitta vid datorn och typ besöka alla sidor 20 gånger, se om det hänt nå mer roligt. Men nu är det rätt dött faktiskt.

Hungrig börjar jag bli också, DAMN!

Nej måste hitta på något att göra nu.

Hörs imorgon, God Natt!

Solsken

Sol idag också och det är bra skönt efter en helg med jobb. Har ju inte riktigt haft tid att njuta av den sköna solen. Men idag har jag gjort det. Jag och syster bestämde oss för att lägga oss vid himlabacken och mysa, Act gjorde oss också sällskap. Hon diggar skuggan mer, men ibland kom hon ut i solen. Men det var så skönt. Efter en timme kom Sis på den briljanta idén att hämta vattenpipan. Mycket gott!


Dock lite dumt gjort av mig att glömma att jag inte kan ligga med benen i gräset för att jag får utslag då. Men det försvinner nog snart hoppas jag.

Nu blir det en kalldusch och svalka hjärnan, det känns som om det kokar faktiskt!

PUSS