lördag 8 augusti 2009

Äckel fåglar.


Sitter på jobbet just nu och fy vad det är mycket fåglar på taken här. Jätte äckliga. Slutar snart ska bli skönt. Men först fika. Tjing. <3

fredag 7 augusti 2009

Sol och Bad!


Äntligen blir det lite sol och bad. :) är i gruvan med syster, älskling och Act. Jätte skönt är det. Får se hur länge vi blir kvar här. Ha en bra dag.

torsdag 6 augusti 2009

Fika.


Nu sitter vi ute i det fina vädret och fikar på jobbet. Hur skönt som helst. Sitter nästan och drömmer mig bort. Om en månad är vi utomlands. Ligga i solen och bara njuta. Nu ska vi fortsätta och prata om allt och inget. Kramar.

onsdag 5 augusti 2009

Resa bokad, Check!

Igår bokade vi resa, ska bli så sjukt jävla underbart. Både jag och Johanna behöver verkligen ledighet efter en sommar full med jobb. Killarna med kanske ;) dem har ju i alla fall haft ledigt. Men kommer nog bli grymt skönt för dem också.

Vi kommer åka den 2 september till Gran Canaria, Arguineguín. Jag är överlycklig ska ni veta.



Hotellet vi kommer Bo på :)



Anfi Beach, Gran Canarias finaste strand, ligger 20 minuters promenad från hotellet!

Nu ska jag ta och fixa mig sen ska jag, Richard och Johanna åka till Västerås och spela minigolf vid hälla. Måste passa på när det är fint väder ute ju.

tisdag 4 augusti 2009

Long time no see!

Verkligen, förstår inte vad som händer med mig. Ibland glömmer jag verkligen bara bort och blogga. KAn kanske bero på tidsbrist? mycket möjligt.

Idag är det ingen vanlig dag, För idag är det min Älsklings födelsedag. 22 år, Grattis <3



Nu ska jag ta tag i mitt liv för idag och göra något vettigt.