torsdag 21 oktober 2010

101021, en mysig start...

... På denna dag. När jag vaknade så åkte jag iväg till mina kära vän Sandra och hennes underbara dotter Tyra! Jag slappar av så mycket när jag är med dem, så det är skönt att komma hemifrån och bara vara, pratat en massa också. Så skönt. precis vad jag behövde för nu känns det som om jag har nya krafter.

Bild lånad av Sandra!

Vi tog oss även en promenad i det skönt vädret, blev en sväng ner till Big Inn och H&M, kan lägga upp bild vad jag köpte senare.

Ska ta tag i städandet medan min energi till det finns..

onsdag 20 oktober 2010

101020, livets slutskede.

Det är vad denna dag ska handla om, vi har heldag i skolan om vård i livets slutskede (etik). Grejen som är mest jobbig är att det är på lasarettet, har i princip aldrig varit där sedan farfar gick bort. känns jätte jobbigt att gå dit. får försöka göra det bäst och bita ihop. Förundras fortfarande hur man kan sakna en person så mycket, även fast det gått så lång tid.





Saknar dig såå ♥

tisdag 19 oktober 2010

101019, oh bad ugly väder ute!

usch, vad deppig jag blev idag när jag gick upp, verkligen grått trist och skit tråkigt väder ute och jag som jobbar långpass idag, då kan vi inte gå ut och då blir dagen riktigt lång!

Plus att jag hade tänkt gå idag, men om det regnar och ser ut såhär då kommer jag vara dyngsur när jag väl kommer fram, inte okej! så får nog fuska idag och ta bilen. får bli en promenad i skogen med Laika innan jag kilar iväg.

Vad ska ni göra för kul idag? jag vill göra massor mer roligt, eller ja jag vill åka till Ikea. men det får väl bli nästa vecka eller så. När lönen kommer kanske. nej inge bra humör idag, så blir nog bara fel att skriva mera!

Puss&Kram

måndag 18 oktober 2010

101018, Thank God It´s Monday.

Förra veckan blev det ingen TGIF, utan nu blir det en TGIM, jobbat som en tok senaste veckan, inte stabilt när jag kollade signeringslistan igår, jag har jobbat Söndag, Måndag, Tisdag, Torsdag, Fredag Lördag kväll och som avslutning Söndag dag.

Men idag är jag ledig. Träningen och promenaderna går skit bra. Glömmer dock att sätta på mig stegräknaren, men tur att jag kan mäta sträckorna på iform.se. Igår var det riktig fart på mig, gick till jobbet, 3 km, efter jobbet kom R och hämtade mig, skjutsade ut mig till Skästa och bästa Monica. Jag och Laika följde med dem ut när dem skulle rida, dem gjorde mig sällskap fram till vafab, sopstationen. Sen vände dem, jag och Laika fortsatte hemåt, det blev en sträcka på 10 km. så 13 km gick jag igår, När jag kom hem tog jag mig ett träningspass på pilatesbollen. Snacka om hurtig! haha.

Idag är det vilodag, men det blir ju promenader med Laika i alla fall, men inge power walk eller pilatesboll idag. Så vad ska jag göra idag då? har hunnit med mina ärenden redan, och det var att befinna mig på bmm kl. 8. så nu hoppas jag verkligen att jag inte kommer ha ont 2 veckor i månaden! haha

Hm, kanske vila och mysa i soffan lite? låter skönt det, skriver senare!