lördag 12 juni 2010

Ser ut som om det blir en riktigt bra Lördag!

Jag tog mig en till promenad med Laika på eftermiddagen, var så uttråkad! Det blev en tur runt Macksta, ca 5 km! är verkligen stolt över mig själv nu, fått ihop 10000 steg före klockan 15.00. det är niiice!

Nu sitter jag och lyssnar på bra musik och har syster och laika som sällskap, snart kommer även Cecilia och Fanta..

Jag hoppas på en riktigt bra kväll!

Saturday, yes it is!

Var en tråkig syn när jag gick upp i morse, STORM? ja nästan i alla fall. Jag som hade planerat in en morgonpromenad med Cecilia. Blev inget av det.

Kan ju börja med att säga att jag och älskling har fått en inneboende hos oss nu:

 Laika ♥ (bild lånad av Sis)

Tänkte vara lat i morse och bara ta en kort promenad med Laika för att det blåste så mycket ute, men tog mig själv i kragen och satte på mig  springskorna och ut i skogen. Blev en spring tur på 20 min och Laika älskade det, hon tyckte det var så roligt. Vi var i princip ensamma i skogen, men skönt det också.

Något som är lite små snusk är att sniglarna måste ju ha någon sorts vandring just nu, äckel sniglar överalllt! FY!

Får se vad jag ska göra nu!

hörs senare...

fredag 11 juni 2010

Vaknar upp och ser regn!


Först blev jag lite ledsen och tänkte neeej, stackars studenter, men sen kom jag och tänka på att dem skiter nog i att det är dåligt väder, att ta studenten är nog det bästa som jag gjort! så om det regnar och är dåligt väder, var gör det?

Min älskade bror tar studenten idag,  GRATTIS! 



Klassen, champagnefrukost hos Maria :)

Just nu sitter jag och kollar på Vakna med the Voice,sista sändningen på TV, jag kommer sakna det så mycket. Det är som kaffe och en cigg på morgonen, måste ha det.

Nattduksborden blev så jäkla bra. kommer visa bild sen när hela sovrummet är klart. Awesome!

torsdag 10 juni 2010

Ett nytt försök!

Nu har jag och älskling flyttat till nya lägenheten, det har varit mycket med flytt och mycket runt omkring i allmänt! Nu hoppas jag på ljusare tider och en underbar sommar!

Dagen har spenderats med bästa syster i Västerås, skolavslutning för hennes del sen en tur på stan och ett besök på Felicias jobb och det bjöds på glass, muuuums! Citron sorbet är nog min nya drog nu, vill ha mera!!!
LOVE YOU!


Just nu väntar jag på mat, vi grillar kyckling på balkongen, as gött! efter det blir det en sväng till arboga för att köpa ett par sängbord som jag hittade på blocket, blir nog så jävla nice, eftersom jag är så grym ;)

See ya!