tisdag 8 mars 2011

Känner mig så dålig!

Jag känner mig verkligen så dålig på att blogga just nu. Sätter mig här och ska skriva men vet inte vad jag ska skriva riktigt..

Jag måste tänka över vad jag ska blogga om och sen komma tillbaka :)

Natti natt, Sov så gott..

söndag 6 mars 2011

En söndag med många plus!

Det har varit en riktigt bra dag idag, startade dagen med en mysig frukost med älskling. När han åkte ner till garaget vid 12, så gick jag och Laika ut på promenad. Började med macksta, vidare mot mamma på lite kaffe och prat. I hörde av sig så hon och L kom och mötte oss, vi gick vidare mot svärföräldrarna för lite fika i solen, trodde jag, solen hade precis försvunnit, men mysigt ändå att fika och ha det trevligt utomhus. Sen så gick jag och Laika hem. Fick ihop 13 km och 15262 steg, skit bra! Så skönt när det är sånt vår väder ute, jag får så mycket mer energi i kroppen.

Nu ska jag ta och slänga mig i soffan och försöka koppla av, imorgon är det tentadag och jag vill få det avklarat nu! så imorgon vid den här tiden hoppas jag på avslappning.

Lite tråkigt är att min sambo åker bort imorgon och kommer hem onsdag kväll, så nu blir jag gräsänka och ska sova två nätter ensam, eller jag har ju Laikabus, men inte riktigt samma.. men det kommer gå bra! bara jag som är så fjollig, allt blir ju lite läskigare när man är ensam.

Nej, nu invänta solsidan och efter det BB.. Ha en trevlig kväll!

Pussokram