fredag 25 juni 2010

Underbart med ändrade planer :)

Det blev ändrade planer för kvällen :) midsommar kommer att firas i stan och i huset :) så när jag slutar så blir det fort hem och tvättar av mig och byta om, sen sätter jag mig på cykel & trampar sen till huset :)

kommer få min efterlängtade öl trots allt. det blir lungt, börjar ju nio ;) hehe.

ha en underbar kväll nu, det ska jag ha :)

kramar

Glad midsommar!

 Fast min start på midsommar har inte varit den bästa, har varit en riktig bitterfitta ska jag säga er. men men, nu börjar det ordna upp sig.

Igår när jag slutat jobba så kom älskling och hämtade mig, vi åkte ner till huset och där var även J & M. Blev några öl och lite kubbspel, men tillslut var vi tvungna att ge oss, myggen höll på och käkade upp oss. Dem är bra jobbiga dem små djuren, usch & fy! Vi kom väl hem runt tolv, en trevlig kväll var det.

Just nu är vi hundvakt åt Sassy och det är en jäkla hund att låta måste jag säga, det var där min irritation började, och det var redan igår kväll, blev ju inte bättre att av att när jag kom upp i morse så var hela soffan full i hundhår, då hade hon sovit i precis hela soffan under natten,  men som sagt nu börjar irritationen ge sig. Tror jag blev lätt irriterad för att jag hade huvudvärk, rejäl sådan, men den har också gått över nu. Really Nice my friends.

Idag väntas det jobb igen, 14.30-21.15, bra betalt idag, storhelg, i princip dubbelt betalt. skit bra! Hade hoppats på att kunna dricka lite ikväll när jag slutade, men det sket sig också, mina vänner ska vara i Kolsva och fira midsommar, i kolsva liksom ;) nej, förlåt, vad elak jag var nu! mohahaha

Får se hur jag gör, jag får i alla fall önska er en riktigt bra Midsommar alla!

torsdag 24 juni 2010

Sooool!

Det är ju så underbart väder ute, jag gillar det sååå mycket! Det som känns lite typiskt är att det är ju jobb för min del idag också, när jag var ledig förra veckan så var det två dagar med sol på förmiddagen sen kom molnen. Men vad ska man göra? jag får tjäna lite pengar istället!

Den här förmiddagen har gått så fort och har typ inte hunnit med något alls? kan vara skönt det också.
Ska snart börja med lite lunch, älskling kommer hem på lunchen, sen ska jag cykla iväg till jobbet.

Ha en bra dag alla!

Här kommer några bilder:


Laika i gruvan


 Våra Smoothies igår kväll!

onsdag 23 juni 2010

Lovely Day! ♥

Denna dag har varit helt jäkla underbar måste jag säga. Stack iväg till jobbet och gjorde alla morgonrutiner, sen bar det av på utflykt och vi kom iväg redan efter 10, skönt och dagen gick så snabbt.

När jag slutade så cyklade jag ner till älsklingen för jag behövde pumpa cykeln, Han hade inget mer att göra för dagen så vi kilade hem en snabbis och hämtade Laika, sen bar det iväg till gruvan för lite sol och bad, badet stod Laika för till 97%. Skönt för henne när det är så varmt ute.

Tillbaka till stan igen efter ca 2 timmar, handlade en sväng sen släppte han av mig och Laika vid huset och vi cyklade hem.

Nu har jag och min Sambo precis käkat en god sommar rätt på våran Balkong, köket går knappast att vara i nu på kvällarna, tror att det var 38 grader där inne när jag kollade på termometern, kvällssol i köket är inte en höjdare på sommaren, men jag kommer nog stå ut, trivs så sjukt bra här och jag är så lycklig!

nu ska vi snart slänga igång Wallander-Arvet och till det blir det smoothie och popcorn, me like!

Ha en trevlig kväll alla!

Sandra om du läser, hoppas vi kan ta en utflykt en annan dag, miss you!  ♥

God morgon!

Lyckades gå upp i tid, dock sov jag så djupt att Älskling var tvungen att skaka om mig och säga att klockan ringer. haha. Ja, det är inte lätt när man inte är van vid att jobba, då blir man lite extra trött dem första dagarna.
Men snart är man inne i det igen.


Sitter just nu och äter lite frukost och har hunnit att vara ute med Laika i 20 min, känner mig lite duktig faktiskt. Så skönt att jobba, för när jag är ledig så blir jag lat!

skriver senare...

tisdag 22 juni 2010

Nu igen..

..Jag är verkligen kass på uppdatering, förlåt igen! Sandra efterfrågade en så här får du den gumman!

Denna vecka blir det jobb hela veckan lång, men jag gillart, midsommar helg men gör mig inget att jobb då det är storhelgs OB.

Har jobbat 13-20.30 idag och imorgon blir det 7.30-14.00. Men imorgon ska vi på utflykt, blir att åka iväg någonstans och käka lunch. mysigt att komma iväg, jag älskar mitt jobb!

Innan jag intar soffläge för denna dag ska jag ta med mig Laika på en springtur i skogen.

LOVAR att skriva i morgon.