torsdag 14 oktober 2010

hjälp..

Första riktiga passet med pilatesboll avklarat och fan vad pinsamt otränad jag är! Men men Hoffmaestros nya album så blev jag taggad och fortsatte även fast jag egentligen inte orkade. haha. Men nu är det gjort och nu känns det ju underbart bra alltså!















Det blev bara en lite skada idag, eller liten och liten ont som fan gjorde det, tappade balansen och pallens hörn var i vägen, kommer säkert bli jordens blåmärke, men sånt är livet!

Till lunch blir det Vårlök och Broccoli soppa, sen promenad iväg till jobbet.

Men först blir det fan dusch, ha en bra dag alla!

101014, går verkligen inte bra för mig!

Försökt ringa bmm hela förmiddagen, men bara upptaget, vad är problemet? fan så irriterad jag blir! men är väl bara att fortsätta ringa, så kanske jag har tur någon gång?

Idag blir det jobb, men börjar inte fören kl 15, ska gå till jobbet idag och är lite fundersam över hur lång tid det kan ta? får mäta på eniro och se.

Bror kommer snart ner hit, ska hjälpa han med hans CV, så får jag hålla tummarna över att han kan få sig ett jobb..

Nu ska jag fortsätta ringa. over and out!

onsdag 13 oktober 2010

nya härligheter!

Vi fick sällskap till västerås av M&J, vilket var riktigt trevligt! BMW ska höra av sig imorgon efter att dem har gjort felsökning och jag hoppas det blir lika underbart, vilket jag inte tror det blir, men man kan alltid hoppas har jag hört!

Har inköpt mig en Pilatesboll idag, plus två rosa hantlar som "bara" väger ett kilo, men med den övningen jag gjorde, så är jag glad över att det bara ett kg jag köpte. herregud. Men jag är riktigt nöjd med köpet och hoppas på att magen kan försvinna nu. nu ska jag köra hårt!Om det här funkar ska jag tacka Caroline flera gånger om, eftersom det var hon som tipsade mig om den!



 Hämtade även ut vad jag tror kommer bli mina favorit skor nu i höst/vinter, beställda från H&M.
Verkligen värt 179 :-


Nu ska jag ut på en kvällspromenad med Laika innan det blir att slänga sig i sängen för att läsa bok!

Natti!

101013, min vanliga otur!

Så startade min dag, när jag äntligen kommer ihåg att jag ska ringa till barnmorskemottagningen angående p-medel, ja då är dem på kurs dem jäklarna! Orkar inte med smärta typ 2 veckor i månaden, så måste börja äta något igen. Hoppas bara det går att kombinera med medicinen som jag har mot Tremor. men det ska väl inte vara något problem tycker jag!

Den första jag tänkte på i morse när jag vaknade var Sandra, saknar dig. hoppas att allt flyter på och att vi snart kan ses hjärtat. ♥

Tänk vad tiden går fort.   

Så vad ska man göra av denna dag då? det är frågan, kallt är det ute. Har inget att plugga eller läsa heller. I eftermiddag ska vi i alla fall åka till Västerås och lämna in bilen på M-bilar, usch kan bli dyrt, men hoppas inte det. 


Skriver senare, over and out!

tisdag 12 oktober 2010

mm, vad jag älskar..

..min mage, eller inte!! skull vilja byta, eller så får jag sluta äta! nej inge bra det heller, vad ska jag ta mig till? så, nu ska jag sluta klaga..

Har precis kommit från jobbet, varit struligt idag så fick stanna kvar till 19! men men, lite extra pengar och det tackar jag verkligen inte nej till!

Ska snart dra iväg M&J för att kolla EM-kval, Sverige - Holland, hoppas det går bra, men jag kanske inte är helt övertygad att det gör det ;)

Hörs imorgon!

101012, seg, ja jag vet!

 Nu ska jag berätta om min överraskning, det var ju så att R åkte iväg i torsdags och kom hem i söndags och under den tiden så målade jag om vårat tredje rum. Det var blått innan och jag tog faktiskt en före bild också, MEN smart huvudet jag tog bort den? varför vet jag inte, det gick väl av bara farten. Men såhär blev det, och älskling blev jätte glad och nu trivs jag ännu bättre i denna lägenhet, rummet blev som nytt! Nu är det bara möblerna som fattas, nytt skrivbord och sen så ska vi ha en fåtölj och bokhyllor!







Den dåliga uppdatering beror på att det var väldigt mycket stress med målandet och sen i lördags drog jag och tjejerna ut, blev förpärla här sen B&S, där jag lyckades hamna på en mingel bild där jag inte ser allt för nykter ut, vilket jag kanske inte var, men ja var städad! eftersom att jag skulle jobba i söndags eftermiddag.

Några bilder från förpärlan!







Så söndagen bestod av jobb och igår var det först Skola på förmiddagen och sen jobb på eftermiddagen till kl 21. Nu sitter jag och väntar på Pappa, syster och bror! dem ska komma över på fika, så jag ska hoppa in i duschen, sen blir det jobb några timmar på efm mellan 12.30-16.30.

Skriver senare, over and out!