lördag 5 februari 2011

Fick tag i lite sällskap tillslut, eller ja Sandra hörde av sig om hon och Tyra kunde komma över och jag tackade absolut inte nej till lite sällskap. Har inte träffats sen i måndags, kändes som evigheter sedan. Kul och träffa Tyra också. Vi tog oss en sväng ner till Big Inn, tänkte att jag skulle hitta något snyggt linne eller liknande tills ikväll, men det gick inte alls som jag ville, har blivit så kräsen eller så är jag snål? kanske både och, vad vet jag? Handlade bara lite mat tills ikväll. 

Ikväll ska vi på Ögir och kolla westcoast med SISSOR´S FUNK, innan så kommer sis och Ida över och vi ska laga lite käk och ha det trevligt. Hoppas karln min och hans bror har hållit sig på vägen under tävlingen så han också hinner hem. Pappa och L kommer över när han slutat jobba. Det kommer bli awesome tror jag.

Nu borde jag försöka få i mig lite mat, för mycket kaffe, för lite mat, ingen bra kombo för min del..

over and out!

God morgon

Jag har nu varit vaken i tre timmar, varför, en lördag? tycker det är bra onödigt att vakna kl 7.02 en lördag och verkligen inte kunna somna om. låg kvar i sängen till 7.30 och försökte somna om, men inte, gick upp och ut med Laika en sväng. Tog sen tag i pluggande av judendomen igen, har i uppgift i etik & livsfrågor att skriva om en världsreligion. Intresserar mig inte ett dugg alls. Men men, nu är det gjort.  Så vad ska jag göra nu tro?

M skickade sms och frågade om jag ville rida, OM jag vill, men tyvärr satte benet stopp för det. Börjar känns bättre faktiskt, så vill inte förstöra det igen. Hm, undra om man ska ta och väcka någon kanske?

Ska försöka hitt på nå nu, skriver later!

fredag 4 februari 2011

Fredagsmyyysss står på schemat idag. Tagit fram kött till kvällen, mumsigt värre. J hörde av sig så dem kommer över och äter och myser också. Blir nog någon film skulle jag tippa på och undrar om man kanske ska lyxa till det med lite popcorn, det suger i popcorn tarmen faktiskt. Förstår inte hur jag kan gilla popcorn så mycket!

Nu ska jag ta och hoppa ur "pyjamasen" och ta på mig lite vanliga myskläder istället. Underbart när man kan gå i extremt slappa klädera hela dagen!

Ha en mysig kväll alla!

Tjooooohooooo

Längesen igen, nytt år, en ny månad, redan är vi inne i februari. Tiden går fort, alldeles för fort!Man brukar ju får höra att folk säger att ju äldre man blir desto snabbare går det. hur ska detta sluta mån tro?  Januari har gått ut på att skaffa nya rutiner, träna mera och det syns. Har inte vägt mig sen 13/1, MEN gått ner 3 cm runt putmagen. det är ju "fricking" awesome. Det som tynger mig just nu är att jag fått någon form av inflammation i benet, eller vristen kanske man kan säga, det sjuka är att jag kan typ inte förklara vart det gör ont, det gör bara ont! Så tog mig i kragen tidigare och ringde 1177, hon tyckte jag skulle vila i helgen och om det inte blir bättre ska jag kontakta vårdcentralen och kanske få lite hjälp på traven med antiinflammatoriska medel. Jag hoppas det går över.

Annars flyter livet på som vanligt, sista terminen till uska går jag också. Jobbar mindre vilket är skönt nu när jag läser tre olika kurser, vilket alla behöver mycket hjärna och tänka.

Hoppas jag kan hålla bloggandet igång nu för jag saknar det! Nu ska jag slänga mig i soffan och vila benet.