tisdag 28 december 2010

Nu har jag tvättat & hängt tvätt klart för idag.. Varför är man ute i sista minut när man ska åka iväg för? men det är nog typiskt mig. Har även hunnit med lunch hos Farmor, blev kött, potatis & sås, ingen gör det som henne, alltid lika gott!

Nu sitter jag och tänkte kolla upp vad jag fått för betyg, men då var man visst tvungen att ha användarnamn och lösenord, undra om jag fått det tidigare.. noll koll!

Idag kommer jag nog bli mörkare i håret, har ju en jätte fin färg nu som Johan lyckats blanda ihop, men nu är det inte lika roligt när jag fått utväxt och ser skallig ut. Så kommer nog bli ljusbrun/brun någonting. Får se vad jag kommer hem med senare. Ska även byta mössan jag fick av mamma och hoppas verkligen att den finns kvar!

puss&kram

ja ibland blir man förvånad..

..över vad ens kropp & psyke kan vara mystisk. Flängde runt här hemma, städar och donar.. Jag går förbi kylen där det hänger ett kort på Farfar och mig från när jag var liten.. då kommer tårarna och dem bara rinner och rinner och att det kan göra så ont. Saknar han så fruktansvärt mycket. Julen är alltid värst, lyckats bita ihop under julhelgen, så det kom väl nu istället. Men du har riktigt bra nu 


Ska fortsätta städa och greja lite nu..

måndag 27 december 2010

Så var det måndag igen..

.. och inte var det mycket uppdatering förra veckan. Stress inför jul, alla klappar skulle köpas och mellan stressen så tog jag det bara lugnt faktiskt. jobbade över jul, torsdag-lördag men nu är jag ledig. Inget inbokat alls framöver och jag ska njuta och vila upp mig. Min jul har trots jobb varit mysig och har fått mycket fina julklappar, måste ha varit snäll i år... juldagen spenderade vi hos Älsklings föräldrar med syskon, I och det nya tillskottet L. Han är så snäll och rar, sover, sover & sover, lite sugen blir man allt, men samtidigt skönt att kunna lämna ifrån sig. :)

På torsdag åker vi upp till sälen över nyår och det ska bli riktigt mysigt. jag har längtat så mycket.

Denna dag ska jag spendera med J & J i västerås, skönt med först en tjej shopping i mellandags rean, R och jag ska åka senare i veckan.

Har redan hunnit med långpromenaden med Laika, brukar vara plogat på stora stigen i kabbeskogen, men inte idag. så blev lite mer motstånd och gå, men bra mysigt är det att gå i skogen på morgonen, tyst, lugnt och skönt!

Nu ska jag ta och fixa mig, dem plockar upp mig 9.30, så nu blir det dusch. Hoppas jag hittar något roligt på rean bara..

Puss&Kram