fredag 29 maj 2009

Får inte nog!



Jag kan inte sluta lyssna, helt underbar låt!

Älska Sol

Jag verkligen älskar sol, helt underbart är det. Satt på balkongen och läste en bok, Mias systrar heter den, sjukt bra och man kan verkligen inte sluta läsa, glömde totalt bort tiden så satt i typ tre timmar, som resulterade i detta:
Men så kan det vara, har nog lagt sig tills i morgon får vi hoppas. eller hur?

Kvällen spenderades på Bollgatan, med far, T och A. Lite sådär tråkigt. Men roligare än att sitta hemma ensam med Act. Act har aldrig tyckt om Bozz. Men idag blev det bästa vänner. Busade och skuttade runt i två timmar utan vila. Så nu ligger Act helt utslagen på golvet och vägrar att resa sig upp. Helt slut är hon. Så söt så.

Bästa vänner

Bozz & Act

Nu ska jag ta mig en lång skön dusch. Sen försöka sova. Men kan bli svårt, stan är ju inte direkt tyst idag. Ingen hänsyn till dem som ska jobba i morgon inte. Skojar bara. JAg hoppas att ni som är ute och festar till det får en riktigt rolig kväll. Speciellt min Cecilia som nästan har jobbat ihjäl sig den senaste tiden.

Imorgon kommer min älskling hem också, LÄNGTAR! <3

God natt på er. Puss!

Jag har börjat blogga igen!

Ja, jag börjar blogga igen. Saknar det lite faktiskt.

Det är fredag och det är köpings festen i helgen. Men blir inget för mig. Jag jobbar lördag och Söndag. Börjar 06:45 båda dagarna. Så festen får klara sig utan mig. Idag är jag hund vakt också, men det är storhelg, så jag får se det från ljusa sidan. Medan mina vänner är ute och spenderar pengar så tjänar jag stor kovan istället. Nästan dubbelt betalt. :)

Igår var vi på fotboll. AIK - Hammarby, derby som slutade i kaos för vår del. Dem var ju tvungna och utrymma östra läktaren där vi satt, för att idioter inte kan uppföra sig. Inte värt att betalat 280 kr i biljettpris och bensin upp till sthlm för att få se matchen på storbilds tv. Kan man ju lika gärna stannat hemma. Här är en liten Video, inte bästa kvalité kanske!




Nu ska jag sätta mig på balkongen och lapa lite sol. Så jäkla nice med fint väder igen!

Hörs senare!