lördag 3 april 2010

paardeeey!

Yes, det blir party idag.. jag hade sagt att jag skulle ta det lugnt. Har mest ångest för att jag nästan lovat min karl att jag skulle ta det lugnt också.. Men vad tusan, påskafton och fest hos E med bra tjejer, sedan utgång. Kan man tacka nej?

Måste börja fixa mig nu, blir nog tripplat hår, sotiga ögon och en svart bas klänning! Kanske hinner slänga upp ett kort innan..

Nej, nu blir det snart stress, stress.. vilket inte får förekomma om man vill att man ska se lyckad ut. ..

promenad, ckeck!

Blev en lång promenad runt macksta på en och en halv timme cirka, jag ville bara fortsätta gå och gå. Så skönt i solen, den värmer kinderna. Vi fick sällskap av Rs Mor också, plus hundarna. Fick några bra bilder som kommer sist i inlägget..

Nu: Bjuder min far på mat, skönt med påsk och högtider, då blir man alltid bjuden på käk.

Ska fixa mig lite nu.. GLAD PÅSK!

Bilder från idag :)


































Bloglovin !

Följ min blogg med bloglovin

Favorit just nu!

sol, underbara sol ♥

Tänk vad dagen blir så grymt mycket bättre när man drar upp rullgardinen och man ser en underbar blå himmel och sol, me like

Sitter just nu och väntar på min älskling, han är iväg med M och tvättar bilen. Stackars Älskling, han får tvätta bilen jätte ofta nu, den blir ju smutsig igen så for jag åker ut till stallet. även fast jag försöker köra försiktigt.

Gårdagen: efter att vi varit hos svärföräldrarna så blev det en sväng över till M & J för en liten spelkväll, vi började med TP, men helt seriöst så måste man ju ha världens bästa IQ för att klara av dem frågorna, dem frågorna som gick bra var ja & nej frågorna. M vann i alla fall. Men borde finnas barnfrågor också tycker jag så att man har en chans.


Efter TP så spelade vi plump och det jag hatar med mig själv är att jag är så dålig förlorare, efter första omgången så sa jag "vad är det här för jävla skit spel?" (förlåt J) men ja jag slutade i alla fall på andra plats. Men det gav mig många goda skratt det spelet i alla fall. Snacka om att missförstånd kan förstöra väldigt mycket.

Nu: när Älskling kommer hem så ska vi ner till svärföräldrarna och hämta hundarna, sen en mysig promenad i solen, ska ta med mig systemkameran och hoppas på att jag kan få några fina bilder...

skriver senare...

fredag 2 april 2010

hejsan svejs

Ridturen gick bra idag också. skönt, men man märker ju att vårkänslorna i hästarna börjar komma fram. Skönt med sällskap också, av M och Rosi. Men Rosi försökte med många spratt den gamla gubben. Nånting som jag kom på mig själv med idag är att klaga, först så har man gått och klagat över snön som har suttit som berg i hovarna i vinter, och nu när det äntligen inte är någon snö, då klagar man på att det är så jäkla lerigt istället. Man är aldrig nöjd. Något jag måste göra är att komma ihåg att ta med mig stövlar ut. Gympadojjor nu är inte att rekommendera.
Blev ju inte alls det väder jag hade hoppats på idag, men solen tittade fram ibland i alla fall...

Rosi & Fiona

Nu ska jag ta mig en dusch och sen fixa i ordning mig för påskmiddag hos svärföräldrarna, vi ska vara där kl 15.00.

Något som jag älskar med påsken är att äta godis, det är nästan bara under påsken som jag äter godis, annars håller jag mig till chips och popcorn. något som också är jäkligt gott är påskmust, absolut julmust också men det är nog det jag älskar mest med påsken är godis och musten.


Min godis skål som ska räcka hela helgen. (not!!)

Nej nu måste jag ta tag i mig själv..

See you

Långfredagen.

Långfredagen låter som en dag jag tycker om, allt som har med långa dagar att göra, me like! Sitter här med ridkläderna på mig och skulle ha varit skit duktig idag och cyklat ut till stallet och tillbaka. MEN jag har glömt min nyckel hos pappa och det är bara min bror hemma och han vägrar svara.. GAAH. irritation på hög nivå måste jag säga..

Blir en sväng ut till stallet nu i alla fall, får ta bilen. Blir nog lite bilder där ute!

kramar

torsdag 1 april 2010

Skörtorsdag

Jag tycker att den här påsken känns helt fel, den är för tidig. Och bara det att det redan är påsk? jag känner mig så förvirrad, plus att jag fortfarande är helt förvirrad över att vi ställde fram klockan för ett antal dagar sedan. Känns som om jag inte alls hinner med tiden längre. Men jag är glad i alla fall, speciellt glad över att snön försvinner. Vintern har inte alls varit rolig.

Tennisen i morse gick kanon, första gången jag spelade och enligt mig själv tycker jag att jag var riktigt jävla duktig. Dock inte lika kul när man inte har en bollkalle som springer och hämtar bollarna åt en. Så blev mycket motion. Kändes ett tag som att Älskling jävlades med mig, sköt dem åt helvete så jag fick springa. Han kanske vill att jag ska förlora lite fett, vilket mitt mål är. Men inte kul när man måste springa som en idiot för att han kanske jävlas...

Ikväll kommer det blir film och mat med goda vänner, riktigt mysigt.

Nu blir det lite kaffe och sen får vi se vad som händer ..

God morgon.

just nu sitter jag och min Älskling och äter frukost och kollar på sjukhuset. Jag vill verkligen jobba med nånting inom ambulans. Vill Vill Vill! Snart ska vi åka ner och spela lite tennis. Får se hur det går.

Sedan får vi se vad denna dag bjuder på.