fredag 16 april 2010

Balkong häng, stall och jobb!

Japp, så ser min dag ut. Ska strax byta om för att åka hem till Sandra för en fika innan det blir stallet. Longering, städa och mocka står på schemat.. Ser ut som jag vet inte vad där ute.. så skönt att det blir lite ordning.. Då mår jag som bäst..

Efter stallet blir det hem och laga mat och sedan jobb 20-8, blir samma tid imorgon. skönt att få jobba.. måste kila nu!

kramar

torsdag 15 april 2010

känns som om det inte är min dag idag!

Jag vet inte, men jag har en sån konstig känsla inom mig idag!

Känner mig trött samtidigt som jag är uttråkad. Vill göra något men ändå inte. Känner mig orolig, spänd och riktigt känslig idag. Känner mig väldigt irriterad inombords? känner mig stressad och frustrerad men vet inte för vad?

Ingen bra dag just nu kan jag påstå. ska försöka hitta på något. Rensa i garderoben kanske?



onsdag 14 april 2010

sååå onödigt!

För några timmar sen när jag var nere i tvättstugan så fick jag helt plötsligt jätte ont i magen? varför var det nödvändigt. Har legat och vila ett tag nu, men det blir inte bättre.

Ska försöka äta lite nu, blir ju jobb idag och börjar om en timme!?!?!?

Hoppas på att det blir bättre!

Strålande god morgon!



Vilket underbart väder det är, jag blir så lycklig varje gång jag drar upp rullgardinen och ser ett sånt underbart väder!

Blev att ställa klockan tidigt idag, hade bokat tvättstuga kl 7.00.. ångrade mig rejält när klockan ringde, men vad fasiken gör det att gå upp såhär tidigt egentligen? bara skönt tycker jag. Så nu sitter jag med en kopp kaffe och kollar på "vakna! med the voice". Roligt att sitta och kolla på det, dem är så ärliga och säger vad dem tycker. Me like!



Nu ska jag kila ner i tvättstugan igen...CIAO!!

tisdag 13 april 2010

En underbar eftermiddag avklarad!

Efter besöket hos Sandra så fick jag cykelsällskap av Fanny hem. Upp en snabbis och bytta om sen satte jag mig och trampade ut mot stallet. Hade en väldigt jobbig motvind på vissa ställen. Men jag är grymt stolt över att jag gjorde det och att jag överbesegrade latmasken.

När jag kom ut så bjöd M på kaffe i den underbara solen, sen satte vi igång med longeringen i rundpaddocken. Det gick jätte bra för M och Rosi, när det var Fionas tur fick jag kämpa lite mer, men tillslut så gick det och det blir mer arbete på Torsdag. Jag längtar. Hoppas innerligt att allt kan lösa sig på något sätt så jag slipper förlorar något som betyder så mycket för mig. Hoppas, hoppas, Hoppas!

Orkade inte cykla hem, så snälla mamma och syster kom ut och hämtade mig. Men nästa gång ska jag fasiken cykla hem också!

Nu ska jag över till J en sväng, blir att kolla DH!




Min cyckel som ska bli min bästa vän och användas mycket i Vår/Sommar!

T som i Tisdag och Trött.

Men jag ska försöka pigga på mig, helt sjukt hur en natt med noll sömn kan förstöra fler dagar framöver. Har blivit lite dåligt med uppdatering också.. Men nu är det på G igen!

Söndag: Då var det ju rally tävling i Västerås och dem var så duktigt och kom 3:a. Första pokalen inom Rally för dem. Jag är nog mer stolt än vad dem blev. Men så kan det vara! haha


Gårdagen: Då var det skola som sagt. underbart. Sen promenad ner till huset för mat och sen hem och byta om sen ut till stallet! Och där blev det lite fixa. Syster och Laika följde med som sällskap, och som vanligt blev det en lång vistelse där ute, men så fint väder igår ju! underbart med kvälls sol och fix.

Laika ligger och vallar Fiona! Tok hund!


Byggande av rundpaddock! kommer bli underbart att kunna träna!

Nu: Ska jag ta och fixa mig för en cykeltur till Sandra, som jag har saknat dig! Igår kände jag mig verkligen som världens sämsta vän. Och önskade att det var väldigt många fler timmar på dygnet än vad det är! men idag är en ny dag och nu prioriterar jag dig gumman! hihi

Och underbart nu kommer solen! inte allt för fint när jag åkte ut och släppte ut hästarna!




måndag 12 april 2010

oh herregud!

jag är så trött, så trött!

jag lovar att uppdatera imorgon!

Natti

På språng!


Har precis slutat skolan nu. skönt att vara tillbaka till det vanliga igen! Och det kommer att bli lugnare nu också. Men ja, så som det var tidigare var inget problem heller. Men jag Ska inte vara bitter över det inte. Just nu är jag på promenad ner till huset för att få i mig lite mat. Det är helt sjukt, så fort jag sätter mig lite i klassrummet blir jag hungrig. Men men. Skriver senare!

Time for School!

söndag 11 april 2010

Rally i Västerås.


Blev att åka och titta på Rally. :) ska försöka hinna med allt idag. Hoppas jag lyckas! Puss och Kram

ojojoj!!

här har vi inte knaprat ihop många timmar sömn ska jag informera er om, hur ska detta gå?

Slutar om fyra timmar och tjugo minuter? kanske blir en timmes sömn till? me hope!