lördag 8 maj 2010

En Dag i Stockholm

Gårdagen i Stockholm med min Älskling var helt underbar. Dock ska ni inte äta på Libanon i globen shopping om ni är hungriga för det var nog bara det som var dåligt. Efter att vi käkat tog vi en sväng och runt i affärerna, jag hittade mig en väska på H&M, precis en som jag velat ha, älskar sån shopping, när saker som man letat efter bara dyker upp, sen blev det ett torr schampo på Kicks!

Lady Gaga var så jäkla bra, hon har en underbar personlighet och rösten ska vi inte tala om. Showen var kanon, det här blir ett minne som jag sent glömmer och det kommer nog ta ett tag innan något annat kan klå henne!

Nu: blir det lite plugg och ska vänta på att älskling ska komma hem och äta frukost med mig, skriver senare!

fredag 7 maj 2010

Globen och Lady Gaga!


Nu sitter jag och älskling i globen och väntar på grymma bruden. Vi har skit bra platser! Ca 30 min kvar! Underbart!

Sämst uppdatering..

Men hela veckan har bestått av jobb och plugg..

Nu sitter jag och laddar inför Lady Gaga ikväll..
Lady Gaga, nu kör vi!

tisdag 4 maj 2010

SOL ♥

God morgon mina kära vänner. En nya dag med sån jäkla tjejvärk igen. Tyckte jag nyss hade det, men men. Nu är det dags igen.
Gårdagen spenderades ju i skolan. var en riktigt lååångtråkig dag måste jag säga. Efter skolan så kom älskling och hämtade mig, sen åkte vi ner till huset för att måla vårat bord och stolar igen till nya köket. blir as snyggt, visst?
Efter det blev det fika med M&J på donken och sen hem och kolla hur vi ska göra med säng till flytten, ska köpa nytt men vet inte hur vi ska göra än. men det fixar sig!

Idag blir det mera måla, bordet ska lackas och stolarna ska målas en gång till. blir super nice.

Nu ska jag fixa mig och svänga förbi jobbet innan jag åker ner till huset och fortsätter.

måndag 3 maj 2010

Ny vecka!

Första vardagen och första måndagen i maj kommer att spenderas i skolan, förra veckan började ju geriatriken så nu kommer måndagarna spenderas i skolan mellan 8-15.30.. får se hur det går, kommer väl gå hungrig hela dagen, för så fort jag sätter mig i ett klassrum så blir jag antigen hungrig eller kissnödig. mindre roligt!

Igår så gjorde jag klart en uppgift som ska in idag, han inte med den i veckan så gjorde den igår. men det var intressant så det gör inget. Sen ner till huset för att slipa av vårat nya köksbord och sen målade vi det. blev super snyggt.

Nu ska jag försöka få upp min älskling ur sängen. så han också kommer iväg.

Ha en bra dag alla!

söndag 2 maj 2010

Söndag och 2 maj!

Nu är vi inne i maj månad, det händer mycket i Maj, många födelsedagar även min egen. Att vi är inne i maj, betyder att det är endast en månad kvar tills vi flyttar. Helt underbart. Om mindre än en vecka så är jag och älskling på Lady Gaga. roliga saker som händer.

Nu ska jag skriva klart ett arbete till skolan, sen får vi se vad denna vackra dag bjuder på.

I LOVE SOL!!