lördag 12 februari 2011

Helg, LOVE IT!

Känslan av helg är underbar. Inte skrivit på två dagar nu, men har haft lite annat för mig. I Torsdag var det jobb hela dagen, 7.30-16.00. Jag känner verkligen av att jag inte jobbar lika mycket längre, då jag blev väldigt trött på förmiddagen och när jag väl slutade så var jag i princip död. Eller inte riktigt död, men väldigt trött och seg i bollen. Så blev inge bloggande den dagen.

Fredagen: Tvättade och städade på dagen, sedan bar det av till mamma kl 16 för att fira henne. Hon fyllde år. Bjöds på jätte god mat och väldigt god efterrätt! Varmfruktsallad med smält vit choklad över. Mums!

Efter det åkte vi iväg och kollade film med några vänner. Såg "i rymden finns inga känslor" och jag gillade den jätte mycket. Väldigt bra film och den rekommenderar jag om ni inte sätt den.

Och idag är det lördag. Började dagen med en långpromenad med Laika som blev längre än vad jag trott. Den blev 9,8 km lång, och det var inte ens jobbigt. Det är ju så underbart fint väder ute. Så idag har jag redan fått ihop 10771 steg. Det är awesome!

Ska ta och hoppa in i duschen nu, sen blir det fixa och slå in paket för idag väntas två födelsedagsfiranden. Min kära lillasyster fyller 11 år och R's bror fyller 26.

Tog lite bilder under promenaden







Ha en bra dag alla! 

onsdag 9 februari 2011

Vilket underbart väder det är!

Jag fick lite sommar idag i alla fall. Fast det är ju mera vår faktiskt. Skönt att höra fåglarna tro det i alla fall. Dem kvittrar så fint i skogen. Kom precis hem från promenaden och tänkte lägga upp lite bilder.



Min knäppa tjej!

Nu ska jag ta och fixa mig, sen slänga i mig lite lunch. 

110209

Det är redan den 9 februari, gud vad tiden springer iväg. Men idag längtar jag nå oerhört mycket efter sommar. Tänk att kunna gå ut genom dörren utan massor med kläder på sig. Inte för att jag ska gå ut naken, men ja i typ shorts och linne. underbart!

Haft en mysig frukost med älskling, och nu sitter jag här och ska skriva klart sjukvårds uppgiften. kom inte så långt igår för jag fastnade, men nu har jag tänkt om och bästa att skriva ner det medan man kommer ihåg. När jag är klar med det ska jag ta mig en långpromenad med Laika.

på eftermiddagen ska jag, Sandra & Tyra åka till arboga och överskott. Behöver inhandla diskmaskinatabletter och lite annat smått och gott..

nej, sjukvårdsuppgiften var det...

tisdag 8 februari 2011

Mindre bra start på morgonen

Eller ja först var det en riktigt bra start, frukost med min underbara Sambo innan han drog iväg till jobbet. Måste bara berätta en kul grej, eller kanske inte så rolig, men imponerande.

Rs jobb telefon var försvunnen  i morse, då sa jag, men du kanske tappade den när du var ute med Laika igår kväll? R säger: tror du det? Jag: ja vart skulle den annars vara? för vi ringde till den, det gick fram signaler till den men den var inte i lägenheten. Så R går ut och går samma vända han gick igår kväll, mitt på vägen upp mot skogen så ligger telefonen och ringer, då har den alltså legat ute i blötsnö hela natten och det måste varit minusgrader inatt. Och inte nog med det så har den blivit överkörd minst 3 gånger. men det var hel och mådde jätte bra. Ibland så kan man ha tur!

När R åkte iväg till jobbet så tog Jag och Laika oss en promenad, blev ca 3 km och jag känner inget i benet alls. Lycklig!

Nu till mitt mindre roliga, har fått mig ett mail från csn där det står att dem inte fått in några uppgifter från skolan, på att jag studerar, så mitt studiemedel har dragits in. Ringde min lärare och hon blev lika förvånad hon. Har liksom inte missat en enda lektion. Hon som har hand om csngrejer på skolan är sjuk och studievägledarna är upptagna! vill ju få det här fixat. Blir så lack när saker krånglar!! Ska försöka få tag på den så jag kan plugga på sjukvårds uppgiften utan att behöva tänka på annat!

skriver senare...

måndag 7 februari 2011

Vilken dag det har varit..

Det kan man verkligen säga, en krävande dag för min hjärna. Varit i skolan mellan 8-16 och det var faktiskt en som sagt en krävande dag. var fortfarande seg efter lördagen i morse när jag vaknade, ville verkligen inte gå upp. Men upp kom jag tillslut.

Idag drog jag igång med träning och nyttigheter igen, dagens träning blev först att dansa zumba cardio party i 45 minuter och det gick faktiskt helt okej med mitt ben, känner av lite i vissa rörelser, så helt okej är det inte än. Efter zumba passet blev det 1 mil cykling, har lånat hem svärföräldrarnas träningscykel eftersom jag inte kan ut och springa än. Men jag längtar tills benet är bra så jag och Laika kan ut i skogen igen, en helt annan känsla ju, än att sitta inne på en cykel och svettas. haha

Men nu ska jag säga er att jag är helt slut, ska hoppa in i duschen och sen slänga mig i soffan, tror ögonen kommer att stängas snabbt ikväll..

Natti natt!

söndag 6 februari 2011

Underbara söndag..

Gårdagen var toppen, väldigt bra gig måste jag säga. vi var hemma runt kl 1 också, så det blev inte så sent. Jag blev inte dyng heller, trodde det skulle bli en riktig fylla eftersom jag inte druckit något på över en månad. Men ja som sagt, en riktigt bra kväll var det!



Söndagen har varit underbar, vaknade rätt så sent så det blev en sen mysig frukost. Efter det kom C, I & L över på fika. L hade växt mycket sen jag såg honom sist, en riktigt liten goskille det där. Låg på mitt bröst och bara gosade i över 30 min, underbart. Lite sugen på en liten sötis blir man ibland! Älskling och jag följde med dem en bit på vägen hem, varit helt underbart väder idag ju, riktigt vårväder, tog oss en promenad genom gamla stan hemåt.



Nu tänkte jag ta tag i mig själv och laga väldigt sen mat. Imorgon ska jag ta tag i mig själv och träningen igen, känner mycket bättre i benet.

Ha en trevlig söndagskväll alla!