lördag 5 mars 2011

Saturday

En bild från våran Fondueafton igår:


Startade Lördagen med att åka hem till Sandra, Vi plugga till tentan och nu känns det lite bättre faktiskt. Känner mig mera avslappnad. När jag kom hem så la jag mig i soffan och kollade på skid-vm och försökte vila bort min hemska spänningshuvudvärk. Den försvann inte så jag, älskling och Laika tog oss en promenad. Och nu efter ett tag så har den faktiskt försvunnit, nu är bara värken i nacke och rygg kvar, men hellre det än huvudvärken. Några bilder från "vår" promenaden..


























Nu måste jag skölja ur färgen i huvudet, sen fix för middags hos C, I & L .

Ha en trevlig kväll, Puss&Kram

fredag 4 mars 2011

En helt underbar kväll!

Har haft en väldigt underbar kväll med min sambo. Va har haft Fondueafton med gott vin. Jag är så glad över att han finns i mitt liv <3

Idag är det faktiskt ingen vanlig dag, jag har fått hem min iphone, jag är så nöjd. Kunde inte valt något bättre faktiskt :)

Skriver mer i morgon mina vänner, puss o kram!

Hint Hint..

Ja, jag vet jag är så dålig på att uppdatera bloggen. Men jag är så stressad, har tenta på måndag och min hjärna tänker bara på det, jag hatar att jag verkligen inte har några tentanerver alls. För jag behöver inte vara orolig, jag kan det mest redan, eller kan typ 90% vilket inte är så lite. Sen fick jag en fin liten kommentar av min underbara vän Sandra att jag försvann. Men nu är jag tillbaka. Promise!

Har precis varit ute på en promenad med Laika och tänkte sätta mig och plugga lite nu. Efter det ska jag städa och sen är det helg, Fredagsmys väntar!

Puss&Kram