fredag 8 oktober 2010

101008, TGIF, vad gör vi, nu kör vi?

Nu har jag typ umgåtts med min syster i 24 timmar, skönt att ha sällskap så man slipper känna sig ensam!

Fick besök av Sandra och Tyra igår och guuud vilken fin tjej hon är, och skönt att få träffa Sandra, Saknat dig gumman min.  ♥

Idag ska jag fara och stå i, ni kommer att få se resultatet senare! erkänn att ni bli nyfikna ;) Ikväll är det idol och som jag saknat Olle och Daniel ska sjunga en skit bra låt, längtar! Nu måste jag ta tag i dagen så jag hinner med allt!

Här är en länk så man kan se vad alla ska sjunga i  Idol

torsdag 7 oktober 2010

101007, lämnad .. men här ska det hända saker!

Ja min karl lämnade mig i morse, haha, hemskt det låter när man säger så. Men ja han kommer hem på söndag igen och jag saknar honom redan faktiskt! Men har Laika som sällskap och Min syster har också kommit hit för att roa min! eller ja vi roar varandra, båda är på knas humör och då kan det inte bli annat än bra ju!

Håller på och tvättar i tvättstugan och det är typ det absolut tråkigaste jag vet! uusch. haha.

Ja saker ska hända här, men kan inte säga vad, det är en hemlis!

Skriver senare!

onsdag 6 oktober 2010

101006, en bra start på denna dag..

Och varför ska jag förklara! Den här låg på köksbordet med en lapp när jag kom upp.




Cornflakes som ser ut som Sverige.....COOOOLT, hihi =) 

Älskar dig

Det gjorde min dag verkligen, fick mig ett leende. Det var riktigt roligt!

Just nu försöker jag få tag på min bror, men går inge vidare tyvärr. Så kanske ska ta mig lite frukost och se vad denna dag ska bjuda på innan jobbet väntar.

Min Sambo kommer att lämna mig i helgen. åker imorgon bitti och kommer hem på söndag. uusch, det är jobbigt tycker jag faktiskt, men tur att jag har Laika.

Skriver senare...

tisdag 5 oktober 2010

ibland så gillar jag inte mitt huvud!

och varför ska jag säga er, jag tänker för mycket, jag bryr mig för mycket känns det som och förlåt för det!

Nu ska jag vara tyst!

och nej, jag är inte pysk, jag är bara irriterad på mig själv!

101005, förlåt!?

Ja nu har den där jäkla tröttheten sprungit över mig igen, usch. måste förbi apoteket och inhandla berocca, det hjälper mot min trötthet. Så måste verkligen hinna med det imorgon. Men ja jag har ju haft en rätt jobbig sommar, jobbat dubbelt och inte haft allt för mycket ledigt. Så kan ju vara det som gör att det kom som en smäll i ansiktet. Har inte blivit helt frisk än heller, usch. eller frisk är jag väl men känner mig hängig.

Men nu ska jag slutat klaga, har haft en riktigt rolig helg i alla fall, det blev två dagars, fredagen med Cissi och Kakan och lördagen med älskade syster och Felicia. Riktigt kul, avslutade helgen med att plocka svamp med Älskling och M.

Gårdagen spenderades i skolan, nu har den dragit igång också. Skönt, bara längtar tills nästa sommar, då är jag klar. underbart! Idag har jag jobbat och imorgon väntas jobb då med. Skönt när pengarna rullar in!

Idag börjar efterlängtade Desperate Housewives, som jag längtat alltså!


Nu ska jag slänga mig på soffan och kolla på tv..Ha en bra kväll alla!