torsdag 30 september 2010

100930, vad tusan ska man hitta på?

JA, att vakna uttråkad är ju ingen höjdare, vad ska jag göra? ungefär 4 timmar kvar tills jobbet börjar. usch. Kanske får ta mig en långpromenad med Laika eller något.

Shoppade lite på nelly.com i tisdags:

Sophia Dress SEK 279, Jeane Blush - NELLY.COMAgnes Dress SEK 199, Jeane Blush - NELLY.COM

Blev dem här två klänningarna, dem kanske kommer idag om jag har tur, har jag något att göra i alla fall!

onsdag 29 september 2010

100929, Det har varit en lång dag idag!

Ja herregud vad denna dag har varit lång måste jag säga. Men skönt ändå. Började dagen likadant idag, tog en lång promenad med Laika innan jobbet. På jobbet gick det jätte bra. Kan inte gå annat när man jobbar med bra människor.

Har hunnit med en sväng i stallet idag också, och jag vill så gärna ha en häst alltså. Snälla ge mig, då vore mitt liv verkligen toppen, det är redan bra, men den pusselbiten fattas.

Känns som om jag inte har allt för mycket att skriva om när jag jobbar faktiskt, händer inte så mycket.

Nu tänkte jag ta och kolla på idol med min underbara sambo, sen blir det nog i säng tidigt idag igen. Somnade innan 22 igår och det var nog flera år sedan jag gjorde det. Imorgon jobbar jag kväll så ska se om det går att hitta på något roligt att göra innan jag börjar kl 15.Bara att höra av sig om någon har något förslag.

Natti!

tisdag 28 september 2010

tar nog kväller nu,,,

Ska kolla klart på idol sen så blir det nog sängen för min del. Läsa lite, men kommer somna snabbt.

Skriver imorgon, God Natt!

100928, Work Work..

Ja idag har jag jobbat, därför det inte varit någon uppdatering, har jobbat 6.45-15.00, så har varit borta hela dagen i princip, blir jobb imorgon också, börjar lika tidigt, men i morgon får jag i alla fall sluta 13.00, skönt tycker jag måste jag säga, för det tar faktiskt på mig att börja tidigt när man är van att jobba kväll, och sen att jag går ju upp redan kl 05.00 och ut på en långpromenad med Laika.

Efter jobbet åkte jag hem och tog med med Laika ut på en långpromenad i det vackra höstvädret, helt underbart väder ute måste jag säga. Tog några bilder med mobilen, inte världens bästa, men tycker det är så fint när löven ändrar färg!





Nu ska jag faktiskt lägga mig på soffan och ta en powernap, skriver nog senare!

måndag 27 september 2010

100927, träffat en Prinssesa! ♥

Idag har jag spenderat min dag i västerås, började med att besöka Sandra, Janne och Bebis. En och en halv timme gick hur snabbt som helst, och inte kunde man annat än att sitta och le, att en sån liten person kan vara så söt och fin! Att hålla en bebis som bara är en dag gammal gjorde mig faktiskt riktigt nervös måste jag säga. Men det gick bra och det var en sån underbar känsla. Så skönt att se Sandra så pass pigg ändå. Det där gjorde du bra gumman!


Snäll tjej!

Stolt Mamma!
Så underbart söt flicka!
Jag ser lite rätt ut, men jag var nog mest nervös ;)
Den här fick dem utav mig och R, så cool!

 Efter besöket på BB tog jag mig en sväng i västerås och köpte lite av det som inte blev köpt på Ullared.
Kom i princip nyss hem, så ska ta en sväng med Dammsugaren, sen vänta på att min underbar Sambo ska komma hem!

Skriver senare..

söndag 26 september 2010

100926, den här dagen startade så underbart bra!

Vaknade kl 08.00 och såg då att jag fått ett mms från Janne, Deras dotter hade äntligen kommit! Jag blev så till mig så tårarna började rinna, hon är så underbart söt, så liten och oskyldig. Nu pirrar det i magen, en längtan efter att få träffa Prinsessan!

Grattis igen, Sandra & Janne till eran perfekta sötnos!

kommer inte blogga så mycket mer idag, skriver mera imorgon!

Ha en underbar kväll alla!