lördag 19 december 2009

Bajs Helg...

jag ursäkta ordvalet men verkligen så jag känner just nu. Förstår inte varför jag kommer in i perioder där jag bara känner så, och just att det är helg, ibland hatar jag verkligen att jobba helg när alla andra är lediga. men men, jag kommer nog vara gladare imorgon. hoppas jag i alla fall..

Gårdagen bjöd på en mysig ridtur som jag skrev, sen på kvällen blev det att äta gott och kolla film med älskling, J & M. Trevligt trevligt..

Som ni förstår har jag jobbat idag, 12.45-21.15 och imorgon 9-19.. ska försöka blir lycklig nu genom lite sömn och hoppas på att när jag vaknar imorgon så är jag glad igen.

God Natt & Sov Gott!

fredag 18 december 2009

Hejsan Hopp..

Jobbet gick bra, skönt och vi slutade tidigt så har precis satt på mig ridkläderna och ska ta mig en sväng ut till stallet och en ridtur i detta underbara väder och det är så mysigt med snö :)

Undra vad kvällen bjuder på?

puss&kram

God Morgon!

Ojoj, vad kylig morgon det är idag. Gick ut på balkongen med blött hår och rökte. När jag kom in så var det is? haha. då är det kallt. :)

Idag blir det lite jobb, mamma hämtar upp mig strax efter 9, sen bär det iväg till Kungsör. Inte alls så sugen, skulle vilja åka ut till Fiona och rida, det kommer nog bli riktigt fint väder idag tror jag. Skulle vara så mysigt. men icke.

Nej måste klä på mig lite och dricka upp kaffet.

Ha en bra dag.. kramar

torsdag 17 december 2009

God kväll..

Seg på att uppdatera, jo tack jag vet :) förlåt igen, men fan jag har inte riktigt tid, eller jag tar mig inte tiden. sitter och gör något annat, typ farmville, jag är sån jävla framville nörd så det är nästan pinsamt. haha. ska försöka komma igång igen. LOVAR!

Vad har hänt sen sist, Jo jag har börjat hjälpt en jätte söt tjej som heter Tezzan med hennes söta häst Fiona. Hur goa som helst båda två, trivs verkligen. Kanske därför jag haft lite mindre tid till att sitta här. Men det är verkligen skit kul att börja med hästar igen. Var ju hästtjej ända ut i fingerspetsarna för ca 9 år sedan. :)

Sen har jag självklart jobbat också, som vanligt och det går hur bra som helst. Kan inte fatta att det bara är en vecka kvar till julafton alltså. tiden går sjukt fort.

Kom in på skolan, eller ja kompetenscenter på omvårdnad igen, så nu blir det att börja plugga till uska/vårdare.. Kommer förhoppningsvis få validera hela vård&omsorgs arbete, så blir bara 2 kurser första terminen. Skönt vill verkligen kunna jobba också.

nu ska jag ta det lugnt ett tag, sen packa på mig kläder och kila ut till stallet för att mocka och sen släppa in och mys lite med Fiona.

Fiona
(bild lånad av Tezzan)


Ha en bra kväll..