lördag 24 april 2010

Monopol!


Det sämsta med monopol är att om man åker ut först, får man så jäkla tråkigt! Trodde det skulle gå bra för mig. Men icke! Nu längtar jag hem till sängen faktiskt! Lagom bitter. Haha.

Helg = jobb!

Ja, denna helg har bestått av jobb. Sista dagen imorgon och jag avslut denna vecka med den jobbigaste turen 9-19.. men det fixar jag.

Igår var det också jobb och efter det blev det en tur till Västerås med älsklingen. Blev en del shopping, mycket fynd på Gina Tricot på rean 4 plagg för 346 kr, sen ett par skor på Din sko för 349 kr.




Idag började jag jobba 6.45 och slutade kl 15.30 och sen har jag bara sovit, inte mått helt hundra faktiskt. Men nu mår jag bättre och det är ju bra det. Snart åker vi iväg till M & J för spelkväll. Känns och låter som om man är hur gammal som helst. Men vad ska man göra i denna stad förutom att festa(?!).

Ha en bra kväll alla..

torsdag 22 april 2010

Underbara April väder!

Kan börja med att säga; Hej Mamma! fick reda på att hon läser den här varje dag. :)

Ja, senaste veckan så tror jag att man har varit med om nästan alla årstider, Sol och riktig värme, nästan sommar, men fortfarande vår! Igår kväll när jag var ute kändes det som höst, det var blött och riktigt kallt och sen i morse när man vaknade, ja då var det snö på backen och vinter igen? nej usch. inte okej!

Just nu sitter jag hemma hos Sandra och vi pluggar ihop, går riktigt bra faktiskt. Båda är taggade, vilket är en fördel om man ska plugga ihop, går inge bra annars.

Idag blir det mera plugg, möte i skolan kl: 14.30, sen jobb 16.00-20.30 som de precis ringde och frågade om jag ville ta och inte säger jag nej inte.

snart blir det lunch, snälla sandra bjuder på soppa.. mums!

onsdag 21 april 2010

grått, grått, vill inte vara negativ!

Men hur lätt är det när det är så otroligt grått ute. Jag vill ha vår på heltid nu faktiskt!

Idag blir det en heldag med plugg.. eller i alla fall till typ 16.00..

skriver mera senare..

underbara Melissa!

tisdag 20 april 2010

En vän i vått & torrt!


Tack för att du finns Sandra, Du är en av dem få av min vänner som fortfarande står vid min sida efter alla dessa år. Du är min äldsta vän. Älskar dig gumman!

Posted by Picasa

Ögon och Fransfärg!





Det är verkligen ett måste för mig som är så ljus. Klarar mig inte utan det!



Posted by Picasa

Ny vecka, Nya tag!

Ja, har inte blivit allt för mycket bloggande senaste helgen och veckan.. Men jag har inte mått så bra.. inte varit sjuk, men mycket att tänka på. Det är nog min sämsta egenskap. Jag bryr mig för mycket om saker jag inte kan göra så mycket åt? jag vill allt och alla väl och jag undrar hur länge jag ska hålla på och bry mig? skulle faktiskt vilja vara en kall person som bara kan borsta av mig allt och gå vidare. Men nej, istället går jag runt med gråten i halsen, ont i magen och är frustrerad. Annars så skulle jag vilja vara en person som lever för dagen och inte tänker på imorgon, men sån är jag inte..
Såhär kände jag i helgen kan jag säga!


Nog om det. Nu är det en ny vecka, nya tag.

Veckan har börjat bra, igår var det skola, det gick bra! Det finns det ju dom som är väldigt underhållande måste jag säga.. Helst skulle jag vilja att dem delar upp klassen. Men ja, inte jag som bestämmer..

Idag är det underbart väder ute.. och jag måste sitta inne och plugga tills i alla fall 12.. Innan jobbet ska jag ta en Fika med Sandra och sen börjar jag jobba kl 15-21.15..

Blir mycket jobb den här veckan:
  • Tisdag: 15-21.15
  • Fredag: 7.30-13.
  • Lördag: 6.45-16.00
  • Söndag: 9-19.
Nu ska jag ta och börja plugga så jag kommer någonstans..