torsdag 14 januari 2010

Mystiskt...

På något sätt så tycker jag ordet mystiskt låter så jäkla gulligt, jag kanske är konstig men så tycker jag. På tal om mystiskt, så är det så mystiskt väder ute tycker jag. men bra att det inte är lika kallt längre. :) Skolan i måndags gick skit bra .. så nu är jag riktigt taggad

Blev en oplanerad sväng ut till stallet idag, Tezzan skickade och fråga om jag ville rida. Hon kunde inte rida så långt för hon hade med sig "sötishunden". Så på med sakerna och ut till Stallet, och tur var väl att hon skickade, för det var den bästa ridturen hittills för mig och Fiona. Hon gick riktigt fint och jag blev så glad :) haha.. Det gjorde verkligen min dag..

Tog lite bilder medan dem åt:

Fiona

Fionas nya lek kompis.

Nej nu blir det att vila ett tag, sen ner till svärföräldrarna för lite kaffe.

tisdag 12 januari 2010

GAAH!!

TRÖTT PÅ ATT VARA TRÖTT!!

ingen bra dag idag, ska ut och rida lite hoppas det blir bättre då! :)

söndag 10 januari 2010

Lördagen

I lördags tog jag med mig syster ut till stallet, vi tog med oss kameran och hennes katt Artie. Blev lite fina bilder som jag tänkte lägga ut.






Nu blir det soffan med älskling och kolla en annan del av köping, sen sängen. Jag börjar ju faktiskt skolan imorgon ;) SJUKT!

Kramar

Söndag 10/1-10, första...

...gången jag körde av vägen. Ja, jag var riktigt grym idag måste jag säga, men det var inte så farligt, det gick sakta och både jag och bilen klarade oss utan skador. Nästan så det var pinsamt haha.
Ja nu ska jag ta och äta lite, jag har varit i stallet hela dagen typ. En mycket händelserik dag måste jag säga.

Kram