lördag 18 juli 2009

Lördags morgon.

Igår var det en trevlig dag, på dagen så blev det en sväng på stan och en fika med Johanna. Sen skulle hon åka iväg och jobba. tråkigt :( På kvällen blev det grillning och kubb hemma hos Richards föräldrar. Trevligt trevligt. Efter det så åkte vi vidare hem till M och spelade Guitar Hero. Och jag klarade låter på både Hard och Expert. Lagom nöjd. Haha.

Idag vet jag inte vad som ska göras. Ville åka och bada och ha det mysigt. Men det förstördes av vädret. Typisk svensk sommar eller?

Frukost nu!

torsdag 16 juli 2009

Tack!

Måste tacka min mage för att den har bestämt sig för att återkomma. Eller ja inte fullt ut, men magknipen är borta. Det tackar jag för. Vet inte om jag hade klarat av att jobba en dag till med magknip. Men skönt att det börjar funka igen.

Igår var det en slapp dag. Spenderade kvällen hemma hos Johanna och Micke med film. Men jag kanske inte var det trevligaste sällskapet. Jag somnade. Men kanske inte så konstigt. Hade inte fått allt för mycket sömn natten innan och sen jobb med magknip på det. Var lite trött faktiskt. Men så kan det vara. Nu ska jag snart kila iväg till jobbet, och sen väntas tre dagars ledighet igen. I like it!

Sitter och kollar på resor också, snart bär det av. Längtar så otroligt mycket. Kommer bli underbart.

Jag måste bara säga att jag trivs så bra med mitt liv just nu. Har personer runt om mig som jag verkligen kan lita på behöver inte vara orolig över någonting. Inget skit snack, skit snack = så jävla omoget! Men tyvärr så kommer det nog alltid finnas människor till det.

Ha en bra dag!

onsdag 15 juli 2009

Sucks!

Ursäkta dålig uppdatering, men min mage har sagt upp sig. Det är bara fel just. Inge kul och skriva om eller läsa heller för den delen. Återkommer när den ångrar sin uppsägning och vill fortsätta jobba!

tisdag 14 juli 2009

Sista lediga dagen.

Nu är man inne på sista lediga dagen då. Helt sjukt hur fort fyra lediga dagar bara försvinner, men fyra jobb dagar går hur sakta som helst. Men dagen ska spenderas med Johanna. Blir en sväng till Arboga och ÖB. Sen får vi se vad som hittas på.

Skriver kanske senare.

Shit!

Snacka om häftigt!

måndag 13 juli 2009

God dagens.

Idag fick man sig en fin syn när man vaknade. Solen sken och himlen var blå! underbart tänkte jag. Men självklart kommer dem fula molnen och bara förstör. Kan man inte få lite bättre väder nu tack? och inte nog med att det, idag har jag ont. Min inflammation i brosket som fäster revbenet i bröstbenet kommit tillbaka, har känt av det några gånger. Men nu gör det riktigt jävla ont i gen. Tycker inte jag känner mig stressad nu förtiden. Men jag vet inte, kanske finns något som jag grubblar på men som är omedvetet? det vet man ju aldrig.

Nej nu ska jag sluta gnälla. Blir nog att bara ta det lugnt idag. Se om det blir bättre. Förhoppningsvis så blir det att träffa Johanna ikväll. Hoppas på mys kväll. Låter mest lockande faktiskt. Nej lite frukost på det här så!

söndag 12 juli 2009

Söndag

JA man kan väl säga att jag mår faktiskt bra idag om man tänker på hur mycket alkohol som intogs igår. Blev en hel del. Jag hade jätte roligt och det är väl det som räknas. Och kebaben inatt satt fint också. :) Tack alla för en rolig kväll.

Har precis fixat till mig och ska snart bege mig mot Västerås för att fira Andrea och Danne.

Skriver mer senare.