måndag 21 december 2009

Vet ni?

Idag så har jag faktiskt haft en riktigt bra jävla dag alltså :) hihi. Dagen började kl 8.00 på kompetenscenter, skulle bli validerad och det blev jag i en kurs, som jag skrev tidigare och sen har jag bara två delar kvar i Social omsorg att läsa sen.. så nästan två kurser som jag slipper. Oh, så jäkla skönt och blev så glad.

Efter det blev det hem och byta om och fixa sig lite för att sen gå iväg till Hantis och äta Jullunch med mina arbetskamrater, riktigt trevligt var det faktiskt. Men lite blyg var man nog. Men sån är jag i början. ;) Sen blev det fika med Johanna satt och pratade här hemma och drack kaffe, tiden verkligen flög iväg. Nu mot kvällen var jag ut till Fiona och mockade och släppte in henne, var verkligen kallt idag vill jag lova. Men jag tycker faktiskt det är mysigt också :)

Nu ska jag vara riktigt töntig och gå och lägga mig för lite sömn, behövs verkligen!!
Imorgon blir det jobb 6.45-15.30, det där med 6.45 är inte lockade.

God Natt!


ville bara säga, Love you babe <3

söndag 20 december 2009

Nya dag, och...

den blev fasiken inte bättre idag. :( När jag vaknade imorse så trodde jag det var ett skämt, kände mig som typ 4 år och ville verkligen inte gå upp, gråten var inte långt borta ska jag berätta för er. hur fan kan det bli så? sova men när man vaknar är man tröttare än när man la sig? oh!

är hemma på rast nu, börjar om 20 min igen.

Känns som om världen skulle kunna gå under och jag skulle nog inte kunna bry mig mindre, helt sjukt.

får se hur det är när jag slutar sen kl 19.

Kramar