lördag 30 april 2011

Shopping & Valborg!

God morgon alla!

Sitter i bilen på väg till Örebro för lite shopping, det är jag fan värd! Haha. Tog mig en PW (powerwalk) i morse med Laika. 4 km på 40 minuter. Kunde nog fått en bättre tid om jag inte hade en tik som löper och ska stanna och lukta på ALLT! men men. Nöjd över tiden i alla fall. Och tack vare promenaden så låg jag minus 276 kalorier innan frukost och får alltså idag äta 1776 kalorier ;) det är nice!

Valborg är det idag också, blir att åka upp till Riddarhyttan i eftermiddag och grilla och ha det trevligt en stund. Men sen blir det nog stan igen och i får se vart vi hamnar :)

Ha en trevlig dag hörni, puss&kram


- Bloggar ifrån min iPhone!

fredag 29 april 2011

Jag är så lycklig, jag är såååå lyyycklig!!

Hejsan mina kära läsare (om jag har några). Jag känner mig verkligen lycklig nu! Om ni inte förstod det av rubriken ;) sista dagen på praktiken och Gud så skön känsla. Jag har trivts jätte bra, lärt mig nya saker och tyckt det varit jätte roligt, men känns ju lite onödigt att i 4 veckor "jobba" GRATIS med typ samma sak som jag gjort i 3 år. Men nu är det över och om en månad är jag klar undersköterska! AWESOME!

Nu ska jag kolla klart på BB, sen sluta ögonen och somna gott!

Sov så sött alla!




Jätte gammal bild, men så glad är jag nu!

- Bloggar ifrån min iPhone!

Location:Sverige

Hejsan igen..

Nu är jag äntligen frisk igen, eller jag har fortfarande en förskräcklig hosta och det eviga snorande beror på pollen, men jag har ingen feber och jag är någorlunda pigg igen. Men jag har inte riktigt kommit igång med träningen igen, för det har varit en tuff vecka på praktiken, har gått mån-fre och idag är det fredag vilket innebär den absolut sista dagen på praktiken, ingen är nog lyckligare än mig just nu. jag är så fruktansvärt trött på vägen mellan Köping Västerås just nu. Hoppas verkligen att jag får gå tidigare idag och inte behöver stanna tills 21.30.

Blev igår tipsad om en riktigt bra sida/app som jag ska börja använda. Jag har den som app på iphonen och Ni hittar den här och heter ShapeUp Club. Där kan man lägga in hur mycket man vill gå ner/vecka, och utifrån vad du väger nu och hur pass aktiv du är räknar det ut hur många kalorier du ska äta för att lyckas gå ner dem kilona du vill få bort och hur snabbt du kan lyckas med det. Jag har 5 kg kvar till min "mål" vikt och jag får äta 1501 kalorier på en dag. Enligt ShapUp Club kommer jag om jag håller mig till detta lyckas gå ner mina 5 kg på 6 veckor. Det som är så bra med den här är att om du går ut och tränar så förbränner du kalorier och sen lägger du in träningen och då försvinner dem kalorierna från stapeln och du kan då äta dem igen. Jag tycker den här verkar vara en riktigt bra träningsapp som gör MIG i alla fall mer taggad till just kosten. Jag kan äta vad jag vill, MEN då måste jag arbeta lite för det också. Jag är sjukt taggad igen och på måndag börjar jag igen.



Förklaring:
Min frukost bestod av 258 kalorier, då hade jag 1243 kalorier kvar att äta idag, men sen gick jag ut med Laika på promenad i 3 km och förbrände då 208 kalorier, jag la in dem och nu har jag 1451 kalorier kvar att äta idag. 


Nej, måste plocka upp tvätten nu, sen måste jag fixa mig och äta lunch sen sticka iväg till västerås. Så skönt med sista dagen!!

Njut åt mig också i det fina vädret idag, puss&kram!