torsdag 29 april 2010

TIGI Bed Head

Glömde säga, när jag hade varit i stallet så åkte jag och hämtade ut schampoo & Balsam som jag beställt från nordicfeel. Dem hade extrapris på 750 ml, 2 för 299 kr, så jag slog till!


Dumb Blonde 299 kr.

Mums!

Absolut inge fel på denna kille.


Joel Kinnaman

God morgon.

Helt seriöst, varför kan inte solen skina när jag vill att den ska göra det? Fick nästan en tår i ögat när jag klev upp i morse och skulle ut till stallet för att släppa ut hästarna. men jag är inte förvånad. Ingenting vill som jag vill nuförtiden. men inte hänga läpp för det.

Idag ska det bli en bra dag i alla fall, sol eller inte. Ska försöka plugga lite på förmiddagen, sen blir det lunch med min vän Sandra. <3

Och senare mot kvällen ska jag hinna med och sola med Cecilia, allt för längesen vi sågs. Sen även träffa Johanna.

Måste gnälla lite, men kan inte säga om vad riktigt. Men jag förstår inte vad som händer just nu, eller vad håller jag på med? jag vill inte längre men jag gör det för att jag tycker om er båda så mycket. Jag har inte samvete till att skita i saker, när jag vet att en annan blir drabbad. usch, jag har så ont i magen över detta så jag vet inte vart jag ska ta vägen! fy fy fy!

Och slutligen så vill jag Gratta världens bästa Monica Viborg på sin födelsedag, du är såå bra! <3

onsdag 28 april 2010

Äntligen kväll!

Tycker att den här dagen har varit väldigt låååång måste jag säga.. Dem ringde från jobbet, så fick hoppa in och jobba mellan 15.30-21.15.

Nu sitter jag här och ska snart smälla i mig en pizza, onyttigt, men jag är så jäkla hungrig. Sen blir det massor med mys med min älskling. fortfarande kääär efter 2 år. <3

Imorgon blir det en bra dag, känner det på mig. God natt!

vad ska man göra om man inte längre gör det för sin egen skull? står i ett vägskäl :(

Nytt utseende!

Kommer ändra och dona lite här tills jag är helt nöjd!

Hoppas det är okej.

nu måste jag fortsätta plugga, först lite mellan mål!

Mitt i veckan och jag mår bra!

Äntligen så är jag tillbaka till mitt vanliga jag. lite träningsvärk i kroppen bara, men vad gör det om hundra år? det försvinner nog det också. Underbara sol, den visar sig också kan inte bli en bättre dag!

Fick en önskemål av Sandra att jag skulle uppdatera mera, men ja under dagarna som varit har det inte funnit så mycket att skriva om förutom spya och skit! haha

Men nu kan jag börja uppdatera igen. Idag blir det att plugga. Kommit lite efter måste jag säga.. men bara att ta igen ju. Så nu ska jag öppna böckerna och plugga, sen låna min fars balkong och hoppas verkligen att solen är kvar senare, för jag vill verkligen SOLA!


JAG ÄR SÅ KÄR!!

måndag 26 april 2010

magsjuka

jag hatar verkligen magsjuka, finns inget värre.. mår faktiskt bättre nu, men legat helt utslagen..

skriver när jag mår bättre..