tisdag 31 maj 2011

Tisdag, sista dagen i maj!

Maj har redan försvunnit, tiden går extremt fort tycker jag. Imorgon är det juni och för mig betyder det sommar. Idag är det riktigt fint väder ute. Suttit ett tag på balkongen för att försöka få lite färg, men den fryslort som jag är måste jag gå in och värma mig ibland. Lite kyliga vindar, tycker det ska sluta blåsa nu och vara vindstilla ett bra tag!

Började även denna dag med att ta en PW, blev 5 km idag för jag ska jobba i eftermiddag och hinner inte ut någonting ikväll. Men cyklar ju till jobbet så blir lite extra motion där. Jag har fortfarande inte fått mitt schema på hur jag jobbar i sommar vilket börjar bli riktigt irriterande tycker jag faktiskt. Vill veta hur jag jobbar så att man kanske kan planera något i alla fall. men icke. hoppas verkligen ajg får det idag så jag slipper bli ännu surare över det. ;)

Nej, om jag ska ta och sätta mig på balkongen ett tag till och försöka få lite färg.

Ha en bra dag, så hörs vi imorgon, puss&kram

Gårdagen

Måndagen, alltså gårdagen..Glömde totalt bort att blogga igår, tänkte på det på förmiddagen, men sen försvann det. Startade dagen med en PW med laika, Efter det blev det att plocka och städa lite, sen satte jag mig på cykeln och trampade hem till Sandra och Tyra. Spenderade några timmar där och Sandra bjöd på lunch! Sen trampade jag hem igen.

På eftermiddagen så drog jag och älskling ut och sprang. Jag tycker att jag själv är så sjukt duktig nu, det går bättre och bättre för varje gång. En riktigt skön känsla. Efter det blev det att göra käk, sen åkte jag över till J på en kaffe och lite tjejsnack. Lika trevligt som alltid.

Min gårdag i korthet..

Födelsedag och Examen

 Hade en helt underbar fredag också, många fina presenter och blommor fick jag. Blev även riktigt förvånad då dem ringde från bürger klockan 18.30 och sa att dem skulle komma med blommor åt mig. som sagt blev riktigt förvånad och nyfiken. Visade sig att min Kusin A med familj hade skickat denna fina bukett. Sötisar!


Presenter:
Ett par röda converse
En klocka
En blomlåda, med kryddväxter!
Presentkort på kicks, H&M, Intersport och ikea
Pengar

Precis vad jag önskat mig så det kan ju inte bli bättre ju!


En bild från champagnefrukosten som jag och Sandra hade på fredagsmorgonen. Mysigt värre!