lördag 21 maj 2011

Nu var det några dagar sedan igen..

.. Men lite saker har hänt, i tisdags eftermiddag fick jag åka in till akuten och blev inlagd på sjukhuset i ett dygn. Vad som hänt behöver jag inte gå in på eftersom dem som står mig nära vet vad som hänt och det räcker, sen om någon är nyfiken så får man ju självklart fråga. Men jag kan ju säga som så att jag har fått mig en redig tankeställare om mitt sätt att vara och leva. Nu är det verkligen dags att ta tag i mig själv. Lugna ner mig och inte stressa i onödan. Ordinationen från doktorn, vila och tänk inte så mycket på saker du inte kan påverka.

Och den ordinationen är inte den lättaste för mig, men jag måste lära mig. Men jag har länge sagt att det finns människor som inte har någon empati och moral överhuvudtaget. Sen finns det människor som jag, som kanske har för mycket empati och vill alla väl och vara till lags hela tiden och ångesten som kommer när jag inte lyckas måste jag skippa helt! Nu ska jag ju verkligen inte bli någon bitch och bli världens största ego, men jag kanske måste lära mig att tänka lite på mig själv och gå på magkänsla. Så är det ju även så att smällen brukar ju komma när man börjar lugna ner sig och precis så blev det för mig.

Nog pratat om det. Älskling är iväg på rally tävling idag så jag ska passa på att följa med svärmor till IKEA och strosa runt där lite.. sen så får vi se vad kvällen erbjuder.

Mina vänner jag har i mitt liv är jag väldigt glad över, vad skulle jag göra utan er? 

tisdag 17 maj 2011

Tisdag

God morgon, verkar bli en gråblå dag idag också. Men det gör inte så mycket. Då har man anledning till att göra sånt man annars inte vill göra för att det är som och fint, såsom att städa och kanske plocka undan vinterkläderna och bära ner dem i källare. För nu lär det väl knappas bli snö igen? Kan man vara säker på det tro? Hoppas det för idag får det bli så. jag mår i alla fall bättre idag, konstigt att få ont i halsen och känna sig hängig i typ bara en dag och sen är det bra? Men det kanske var vilan som gjorde sitt!

Precis varit ute på en Promenad med Laika, hon gillar verkligen det här vädret. Värmen är inget för henne och hennes päls! Men något jag tycker äckligt är alla dessa sniglar, man känner sig som en massmördare när man är ute och går, när man försöker undvika den ena, trampar man sönder den andre. Stackarna!









Nej städningen får bli i eftermiddag, förmiddagen består av skola och lära sig HLR! Så nu frukost och fix.

Hörs senare, puss&kram


- Bloggar ifrån min iPhone!

måndag 16 maj 2011

Måndag

Så var det måndag idag och den kunde ju ha startat bättre faktiskt. Igår kväll började jag må sämre och sämre, började även få ont i halsen också. Det var inte bättre i morse heller så jag förstår inte varför jag blir sjuk igen. Var ju nyss sjuk och det är inte kul alls ju! Fy!

Men något positivt är ju att skrivningen gick kanon idag, skrev på allt och jag bör klara minst ett godkänt tycker jag! Så nu är sista skrivningen klar och den 27 tar vi examen. Inte lång tid alls kvar! Sån underbar känsla faktiskt, känns roligare än studenten på gymnasiet för nu tar jag examen med bra betyg och jag har verkligen kämpat dem här 3 terminerna!

Nu ska ja fortsätta med att inte gör någonting. Jag brukar vara så dålig på att ta det lugnt och vila när jag är sjuk. men nu ligger jag nerbäddad i sängen och kollar på tv och det ska jag fortsätta med!

Skriver imorgon, puss&kram


- Bloggar ifrån min iPhone

söndag 15 maj 2011

Söndag

Hejsan hej alla!

Vilken helg det varit. Bloggade inte fredags för jag förlorade invägningen och var inte på humör för att blogga. Men det är bara att ta nya tag!

Igår var det dop för gudsonen. Och det var en fin och trevlig dag! Till och med vädret var på vår sida!

Efter dopet var det bara hem och byta om sen åka över till J för en tjejkväll. Riktigt roligt var det, men för mycket av det goda brukar resultera i att jag inte mår så bra. Man lär sig aldrig, konstig nog. Men så kan det vara, bara försöka hålla sig till rätt saker nästa gång! :)






Just nu sitter jag hemma hos pappa och väntar på att hockeyn ska börja, Sverige-Finland kommer bli en kul match!

Ha en fortsatt bra söndag, imorgon är det ny vecka och nya tag!!

puss&kram

- Bloggar ifrån min iPhone!