torsdag 12 maj 2011

Torsdag kväll

God kväll på er. Jag vet att jag skrev tidigare att jag hade riktigt ont, men det kändes bättre under dagen så Idag har jag kört mitt första pass på gymmet och det var länge sen jag gymmade,  Men nu ska det bli ändring för det var riktigt kul faktiskt. Blev kanske inte så mycket träning gjord, provade mest på maskinerna. Så nästa gång blir det på riktigt. Men jag kommer nog garanterat ha träningsvärk imorgon eftersom att mina muskler är inte van vid styrketräning. men det är skönt att ha träningsvärk, för då vet man att man gjort något bra!

När älskling kom hem från jobbet så blev det en tur i skogen på en timme med Laika. Både löpning och promenad blev det, har lättare att ge mig fan på att jag ska orka springa mer när jag har karln med mig, man kan ju inte vara en looser liksom. ;) Sen vid backen vid Gammelgården tävlade jag och Laika uppför, gissa vem som vann, hm jag, eller inte ;) haha

Så idag har det blivit mycket träning, cyklade fram och tillbaka till gymmet också! Men börjar med kosten.

Kost:
Frukost: Lättyoghurt med linfrön i, en skiva fazer aktivt råg med keso & ett kokt ägg
Lunch: Sallad sen igår.
Mellanmål: Smoothie
Middag: Keldas Tomatsoppa. (helt underbar soppa)

Träning:
70 minuter Gym, 10 min uppvärmning, 40 min maskiner och 20 min magövningar (ej maskin)
60 minuter Gång/Löpning 

Bild lånad av PalaceBowl
Imorgon är det vägning som gäller, önska mig lycka till.. 

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen mysa med Älskling i soffan! 

Natti natt, puss&kram

Ett problem fixat!

Jag har hittat en klänning tills dopet, fick bli min ny favorit, Långklänning från H&M för 199:-



Gillar verkligen långklänningen, att jag inte köpte en redan förra året. Knas det kan bli!




Några ringar fick följa med hem också, 49,50 :-

Nu är det bara vad man ska ha på fötterna kvar. Men det fixar sig! Nu blir det lunch!

puss&kram

- Bloggar ifrån min iPhone!

Torsdag

I morse ställde jag mig frågan, jaha vad ska jag göra idag då? Borde plugga på sjukvårds skrivningen som vi har på måndag. Men jag tyckte instuderingsfrågorna gick bra och om jag pluggar så blir jag bara nervös. så det är nog lika bra att låta det vara tills ikväll, sen imorgon så ska jag och Sandra plugga lite. Sen bara läsa igenom det på söndag.

Skippade morgonpromenaden idag, inte för att jag är lat utan för att jag har så förbannat ont idag och man måste acceptera det ibland och låta kroppen vila. Så nu ska jag fixa mig, dra upp på stan för att umgås med S, T & T. sen inleda projektet hitta dopkläder. önska mig lycka till!

puss&kram

onsdag 11 maj 2011

Onsdag & kväll!

Så var det kväller igen, dagarna bara flyger förbi men det får dem gärna göra så att jag blir med klar med skola så jag bara kan fokusera på jobb och träning!

Att passa L tidigare gick som på räls, lite fundersam var han nog när han vaknade och mamma inte var där men det gick bra efter en liten stund. Lilla gosekillen!

Nu sitter jag och väntar på att vitlöksbrödet i ugnen ska bli klart så jag får slänga i mig lite mat!

Dagens kost:
Frukost: lätt youghurt, en skiva Fazer aktivt råg, med keso på & ett ägg!
Lunch: broccolipaj
Mellanmål: ett päron & en satsumas
Middag: Sallad m. Fetaost och avokado & vitlöksbröd.





Nu är brödet klart och ska äta sen åka över till J en sväng!

Ha en bra kväll, puss&kram


- Bloggar ifrån min iPhone!

Onsdag morgon

Hejsan alla glada! jag måste först säga att jag tycker det är riktigt kula att få kommentarer, man blir lite mer motiverad till att fortsätta då. Blink Blink ;) haha

Åh, jag är nästan helt slut redan nu och dagen har knappt börjat. Tog en PW med Laika 3 km blev det, Alltid bra med en promenad innan frukost, så förbränningen kommer igång. Tarmig en kopp kaffe, sen drar jag ut. En litet tips! När jag kom hemkörde jag lite magövningar och rump övningar. V-situps 3x15 & Kissande hunden 3x15. Anledningen till att jag är slut är för att det radan är varmt ute och jag hade nog liiite för mycket kläder på mig plus att jag körde magövningar igår också så det tog emot lite idag faktiskt!

Men men, nu slänga i sig frukost, hoppa in i duschen sen cykla iväg och underhålla min underbara gudson medan mamman ska iväg på lite ärenden. Sen hem och slänga i sig lunch och efter det spendera några timmar i skolan på eftermiddagen.

Hörs ikväll, puss&kram

tisdag 10 maj 2011

Sådär då, då har man hunnit med en sväng i Västerås, hittade Doppresent så skönt att ha det klart! Nu är det bara vad jag ska ha på mig som alltid brukar vara en stor fråga Och det brukar sluta med att jag blir osams med mig själv men hoppas inte på det ;)

vi var även in på nya Ikea en sväng också, man kände sig lite vilsen måste jag påstå eftersom det är så stort, men jag gillade det nya och längtar tills i september när gallerian öppnar också, allt på samma ställe kommer bli perfekt! Vi hittade inte något speciellt på Ikea, men två sommartäcken fick följa med hem! När vi kom till stan så stannade vi på Big Inn och veckohandlade. Så mycket hinner man med på 3 timmar bara man vill!

Usch känns som en riktig dålig kost dag idag, så behöver inte ens dela med mig av den faktiskt. Men bara att ta nya tag imorgon.

Nu ska jag kolla klart på BB sen sova :)

Natti natt och sov så gott, puss&kram!

- Bloggar ifrån min iPhone!

Tisdag

oh, jag är så lycklig! vädret får mig så pigg och jag älskar det! Har spenderat dagen hemma hos syster på the roof! legat på trallen, solat och haft det alldeles underbart!

I morse tog jag mig en PW med Laika, tänkte att det är bäst att göra det på morgonen innan det blivit för varmt för henne. det blev i alla fall 3,4 km avklarade imorse.

Nu måste jag greja och fixa mig, blir att åka till västerås när älskling kommer hem från jobbet. Leta efter en dop present till L som har dop på lördag!

Hörs senare, puss&kram
Blev inget mer bloggande igår, blev fullt upp efter skolan. Eller fullt upp blev det väl inte direkt för jag sätt här och fixade en ny header och nytt utseende, hoppas ni gillar det. För nu känner jag mig faktiskt nöjd. Den känns somrig och så ska det vara nu tycker jag!

Men sen eftersom att jag suttit här framför datorn föööör länge som det brukar kunna bli, så fick jag fullt upp. Drog ut och sprang och sen fixa käk, hinna med och sola och sen kom J över sväng. efter det var jag trött, så slängde mig i sängen och kolla BB sen somnade jag som en stock!

Måndagens kost:
Frukost: Havregrynsgröt m. lågkalori äppelmos och lättmjölk och en kopp kaffe.
Mellanmål: En lingongrova, med smör,ost, tomat och gurka.
Lunch: Pannbiff m. hemmagjord klyftpotatis.
Mellanmål: Ett päron och en Satsumas
Middag: Broccoli och Baconpaj

Träning:
30 minuter intervaller. 1 min jogga/1 min snabb gång

Idag kommer det bli mer bloggande, jag lovar. men ska jag fixa mig sen dra hem till syrran och bättra på brännan så man kan springa i kortbyxor snart utan att folk bländas ;)

Ha en bra dag i värmen, så hörs vi ikväll, puss&kram

måndag 9 maj 2011

Måndag!

Idag är det skola till 16.00 ca. Haft lektion på förmiddagen och är hemma på lunch nu. Men Ska ta och sätta Mig på cykeln för att trampa dit igen strax!

Skriver mer ikväll, njut i det underbara vädret om ni är lediga och kan! :) puss&kram


- Bloggar ifrån min iPhone!

söndag 8 maj 2011

Söndag utan ångest!

Ja, jag brukar lida av söndagsångest men icke denna söndag! Började dagen med en lång sovmorgon gick upp typ 11:45. Mycket ovanligt för att vara mig men man får passa på när man kan!

Åt en mysig frukost med sambon på balkongen och efter det satte jag mig på cykeln och J fick sig ett besök. Vi åkte förbi donken och köpte fika för att sen åka till ströbohög för fika i det underbara vädret!




Efter det cyklade jag hem igen och satte igång med plugga det, hade en bokrecension och 32 instuderingsfrågor att göra! Och jag är klar med det, skönt att inte ha något ligga över en när en ny vecka börjar.

Nu ska jag kolla klart på BB sen ut med Laika en sväng sen sömn så man är pigg till skolan imorgon :)

Natti natt och sov gott, puss&kram!

- Bloggar ifrån min iPhone!