tisdag 19 april 2011

Fortfarande sjuker...

Men jag mår faktiskt lite bättre idag, provade att ta en allergitablett i morse när jag vaknade och kors i taket så hjälpte den. Jag kände inte av mycket alls av pollen förra året så trodde det hade försvunnit men icke! Så det kanske blev som en chock för kroppen när jag nu blev förkyld också! Så när älskling kommer hem blir det att åka upp på Apoteket och handla på sig allergimedicin och nått som lindrar förkylning för imorgon måste jag till praktiken igen!

Känns så dumt att ligga inne i sängen och kolla på tv när det är sånt här infruset väder ute, men vad ska man göra! Måste ut med Laika snart så får väl njuta lite av solen då istället och så får ni njuta åt mig också!

Saknar träningen också, vill ut och springa!

Ha en underbar dag i solen nu!

måndag 18 april 2011

Sjuker!

Ja, jag är sjuk igen! Förstår inte hur jag lyckas faktiskt. Men men, inte så mycket man kan göra åt saken. Bara att vila och hoppas det Går över snabbt.

Idag har jag och min underbara sambo varit tillsammans i 3 år, det har gått så fort. Jag är så lycklig att jag har honom i mitt liv! Och jag är fortfarande kääär! Underbart, eller hur?




Nej nu ska jag kurera mig i soffan framför tvn och massa mys med älskling!

puss&kram


- Posted using BlogPress from my iPhone