lördag 18 september 2010

usch usch, ingen bra dag..

Nej har varit en tröttsam dag idag, längesen jag började såhär tidigt så kroppen får ju typ som en chock. Jobbet kväll mycket senaste tiden, så blir ju lite knas då.. Men imorgon är det kvällsjobb igen, då blir det inte lika jobbigt.

Efter jobbet så har jag inte gjort allt för mycket, En promenad med Laika i spöregn, 30 min promenad i spöregn utan regnjacka resulterade i en dyngsur Emelie och Laika var inte mycket torrare. Så tog mig en lång och skön dusch och efter det en tupplur, Mamma ringde och väckte mig, Hon och hennes karl kommer över på besök, blev lite Kaffe och prat.

Nu har älskling precis kommit hem från rallyt och vi ska väl ta och laga lite mat. Sen blir det mys och film, blir nog Twilight idag. Såg förövrigt en jätte bra film igår, om man inte sätt den bör den ses!



Ha en underbar kväll alla!

100918

Oh, jag är så trött, så trött.. orkar inte skriva allt för mycket, börjar om 15 min också, så kanske borde sätta fart.

Promenad med Laika kl 05:20, inte varje dag måste jag säga. uppdaterar mer när jag slutat kl 14,

Puss & Kram

fredag 17 september 2010

Ett fint paket kom i brevlådan idag ♥


Älskar dig!

 Köpt på denna sida mittnamnhalsband

Friday it is..

men ja, ingen ledighet för mig i helgen, men jag gillart!

Har i princip inte gjort något alls idag..Förutom att kolla efter häst, sitter ju och plågar mig själv. Men jag vill verkligen ha en häst och jag saknar det så mycket. Hittade en jätte fin idag också, hon ville ha ut honom på foder och det kändes verkligen så jäkla bra. Men ja det kommer väl det också i livet..

Det går bra på jobb fronten i alla fall, kan berätta mer när det är klubbat!

Kvällen bjuder på mat, film och mys med Älskling, J & M :)

Hoffmaestro & Chraa, Ritz, Örebro 100915















torsdag 16 september 2010

100916, sånt jävla drag..

Ja, jag måste ju säga att Hoffmaestro och Chraa är nog en av min bästa kvällar jag varit med om, det var så jävla roligt, sånt jävla drag och man stog typ inte still en sekund. Jag behövde ju inte ha ångest över att jag inte han ut på en löptur igår, har nog aldrig svettas så mycket som igår, helt dyngsur.. Så när jag kom hem var det så jäkla nice med dusch..

idag väntas det jobb, börjar kl 13 men innan det ska det bli promenad med Laika och lunch med bästa Sandra...

kommer lägga in videos och bilder sen igår, men får göra det imorgon, hinner nog inte idag..

Kram Emelie

onsdag 15 september 2010

Tagga Tagga!!

ååh jag längtar så dant tills ikväll då Hoffmaestro intar scenen, velat sätt dem i typ två år om inte mer. kommer bli så roligt...

Nu sitter jag och väntar på J, blir att umgås en sväng med henne, och hennes sällskap tackar man inte nej till!

skriver ikväll innan vi drar!



// Emelie

100915, irritationen kan inte lägga sig!

Fick igår reda på en sak som gjorde mig väldigt irriterad och besviken! förstår inte hur en "vän" kan reagera på det sättet bara för att man pratar med en viss person. Har inte ens förståelse över att min syster ska vara en fitta, varför säger man så för? helt seriöst borde den personen tagga ner på Svartsjukan.. nu vet ju jag i alla fall vad du tycker om oss!!


Så nu har jag fått skriva av mig lite granna!!

tisdag 14 september 2010

God kväller..

..Ooh, jag har väldigt ont just nu, fick med mig syster på löptur idag, idag resulterade det i träningsvärk "tror jag" i låren. Var skönt som fan med en dusch i alla fall! nu sitter jag i soffan med datorn i knät, kollar på massa bullshit om valet, verkligen trött på det just nu, man får inte diskriminera människor, men vad fan gör inte dem två olika blocken mot t.ex. Sverigedemokraterna? mobbning och diskriminering om något tycker jag. nej är så trött på att höra allt nu, snart är det över!

Snart är denna dag över och imorgon är det Onsdag och inte vilken onsdag som helst, imorgon kväll väntas det Hoffmaestro på Ritz i örebro, så jäkla AWESOME!!



nu blir det lite mera tv.. natti!

US open, Nadal - Djokovic

Orkade inte kolla klart på finalen igår, men satte på tv:n nu och fick se reprisen, Vet att Nadal vinner, men fan jag hejade på Djokovic, inte alls som slår ut Federer. Plus att Djokovic har växt och blivit en grymt mycket bättre spelare.

Nu ser jag mest fram emot Stockholm Open 16-24 oktober, ska verkligen försöka åka upp med Älskling och kolla då. Vore ju så bra om man då  kunde få se Söderling och Federer spela.


Djokovic - Nadal i US open finalen






100914, En god gärning såhär på morgon kivsten!

Ja, jag har in princip nys vaknat, klockan ringde 08:01, skönt att gå upp i tid även fast jag är ledig. Startade morgonen med att göra en god gärning och skänka lite pengar till Patrik och gatubarn.nu. Kändes bra det.

Nu tänkte jag njuta av mitt Kaffe, sen ta tag i städningen som jag har skjutit upp senaste veckan, snuskigt ja? men jag har fasiken inte orkat måste jag säga! ibland är det så, och så måste det får vara!

På tal om någonting annat, var ute och invigde mina nya löparskor igår, fick även sällskap av älskling, men dem nya skorna resulterade i världens skavsår på höger fot, det är inte okej. Hoppas jag kan lyckas att få på mig dem idag, kanske ska införskaffa mig skavsårs plåster, för nu är jag så taggad. Roligast vore ju att ha ett mål, som att börja med Vår ruset i vår och sen tjejmilen till nästa höst.. men mindre kul att göra det själv faktiskt. då blir man inte lika taggad! får se hur min plan gör sig.


Mina nya löparskor, ett kap, köpte dem för 599:- hade kostat 1399:- det är Awesome!

Nej, nu måste jag ta tag i städningen..


måndag 13 september 2010

100913, nu kör vi!

Nu måste jag blir bättre på det här, vill ju, men har inte haft något speciellt sug, varit rörigt runtom! men nu är jag taggad, precis klar med nytt utseende!

Imorgon är första dagen i det nya bloggandet! WIHO!