lördag 29 augusti 2009

För många timmars...

...Jobb för den lilla sömn jag har fått idag, eller ja visst fem timmar man kanske ska vara tacksam för det, men jag skulle nog behöva minst 3 till, men icke! Det gick bara inte att somna om, why?

Snart blir det frukost med R och sen kommer Sis förbi och ska låna någon klänning till Jonas födelsedags fest ikväll. Får se vad hon tar för något.

Skriver kanske senare, idag är ingen bra bloggdag!

fredag 28 augusti 2009

God morgon!

Eller ja för er är det ju säkert i morgon nu, men jag har precis vaknat och ätit frukost. Känns helt sjukt att sitta här och äta frukost som om klockan var åtta på morgonen. Men för mig är det så idag. Tiden för mig är helt knas, tittat på klockan och den är 16:06, stämmer inte riktigt. Men men. Då orkar jag med en till natt och jag hoppas inte den blir som den förra när klockan var 02:30 fick vi sätta oss ner för första gången. Jag önskar att alla kunde bo på samma våning, fyra våningar och alla dessa trappor. Ja, jag var trött i benen när jag gick hem i morse kan jag säga.

Hittade en gammal bild på mig idag, saknar det mörka håret lite faktiskt. Men inget jag skulle färga till nu med tanke på så mycket jag och Sandra slitit för att få det ljust igen :)



Nej nu ska jag svälja ner det sista kaffet, ta hand om lite tvätt och disk sen försöka komma på något att äta till kvällen. Står helt still det här med mat just nu, tycker man äter samma sak hela tiden. Sen blir det jobb igen 21.00-07.00. Hoppas alla får en underbar fredag :)

torsdag 27 augusti 2009

En tankeställare!

Fick mig precis en tankeställare om tidigare inlägg. Vill inte att någon ska ta illa upp om det här med vänner. Jag vet precis vart jag har mina vänner och det är inte bara J som jag verkligen kan lita på och som finns där i ur och skur.

Och jag vet precis vilka som jag inte kan lita på, mer så jag menade och vill inte att någon ska ta illa upp, verkligen inte! och den som tar illa upp eller känner något som inte stämmer kanske ska ta sig en tankeställare den? eller? Jag kanske har fel!

Nu blir det att laga lite käk, ta sig en dusch och sen promenera till jobbet.


Jag och Sandra


Älskar den här bilden, miss and love you girl <3


Long time no see!

Ja, nu är vi här igen då. Inte bloggat på väldigt länge, men det har sin anledningar. Blev inge pluggande av för min del nu i höst, vilket jag blev väldigt besviken och ledsen över. Allt var bara så krångligt. Hade sökt så att jag skulle läsa flex=flexibelt, en dag i veckan med massor av hemuppgifter så jag skulle kunna jobba samtidigt. Men det sket sig ju rätt mycket. Dem sa att dem skulle göra ett försök med på dagtid och flex i samma grupp och då skulle jag typ behöva vara där måm, tis, ons eller fredag. Min tankte var "Mm, väldigt flexibelt, NOT!" med tanke på att jag har jobb augusti ut i alla fall. Lite svårt att fixa bort alla dagar. Så jag ska söka igen tills i januari så får vi se vad som händer då. Men tråkigt eftersom jag verkligen var taggad till det och sen krossas allt. Så blev lite nerstämd, det är en anledning. Sen att jag jobbar mycket och försöker hinna med allt när jag väl är ledig gör väl att det inte finns så mycket tid över till just bloggen. Plus att nära jag jobbar som jag gör blir jag väldigt trött och det kan ju inte vara kul att läsa om trötthet och jobb hela tiden. Men ska åter igen försöka göra mitt bästa så får vi se hur det går!


Om en vecka ligger vi och steker här, så jävla nice!


Nu är det bara 6 dagar kvar tills vi åker till Gran Canaria, jag och johanna planerar som aldrig förr. Haha. Men vi ser fram emot det så sjukt mycket så det är ju typ det enda vi pratar om.
Så glad att vi kommit varandra så nära, längesen man kände att man verkligen hade någon som finns där när man verkligen behöver det, någon man kan prata med allt och inget om, någon som förstår än och någon man kan lita på till 110%, det är väldigt nice! Me like you my friend! <3

Denna vecka jobbar jag natt, har klarat av en natt, jobbade natt Tisdag till Onsdag och nu återstår det tre nätter. Går av söndag morgon. Det går bra faktiskt, så länge man får sova så pass mycket man behöver så går det bra. Hoppades på att jag kunnat sova i alla fall till två idag men gick inte alls, vaknade 10 och kunde verkligen inte somna om. Hoppas att jag sova lite på eftermiddagen.

Nu ska jag fördriva tiden på något sätt, hur vet jag inte? något tips?