fredag 22 juli 2011

110722, Fredag..

..men idag blir det inte TGIF, för det väntas två nätter jobb till.. Så då kan man ju inte riktigt tacka för att det äntligen är fredag. Har haft en lugn dag idag, inte gjort mycket alls. Bror kom över på fika när jag vaknade, tog även med sig vatten, då vattnet när jag vakande var svart.. kändes inte sådär allt för lockande att dricka det faktiskt. Stod på Bbl hemsida att det var ofarligt att dricka, men njaa, hoppade det i alla fall..


Måste skriva av mig lite angående en som sak som hände inatt när jag jobbade. Människor som är bittra och otrevliga gör mig väldigt irriterad. Jag förstår liksom inte grejen. Varför jobbar man med människor om man nu inte ens kan vara trevlig den stunden man har en patient/brukare!? Spelar ju ingen roll om klockan är 03.00 på natten eller 15.00 på dagen. Vissa människor ska inte jobba med människor! thats it!

Nu ska jag försöka få sambon att sluta spela tv-spel och sen få lite mat i magen..Pizza kanske? Det förtjänar jag faktiskt!

Ha en bra fredag alla, puss&kram!

torsdag 21 juli 2011

110721, torsdag..

.. Jajamensan, jag har kommit på ett nytt sätt att komma ihåg eller veta vad det är för dag. Om jag har varje första inläggs rubrik som datum och dag i veckan kan jag ju inte misslyckas med att komma ihåg väll? Natt jobbet gör en minst sagt förvirrad ibland, som ikväll när jag går på och jobbar är det ju den 21 och när jag slutar imorgon bitti är det den 22, men skit svårt att koppla det där tycker jag. Men detta får vara lösningen.

Vaknade inte av väckarklockan idag, eller har jag gjort det någon gång under min ledighet? hm, njaa, vaknar av grannungen som skriker och det är inte det bästa sättet att vakna på faktiskt! man blir lite små irriterad faktiskt och suget på att skaffa barn minskar drastiskt för varje dag som går..

Nog om negativa saker, imorgon kommer min älskade vän hem igen, J&M har varit i cypern en vecka och jag har inte alls varit avundsjuk på det inte.. eller? Jo KLART jag har varit det, varje sekund och minut.. Men glad för deras skull. Dem har säkert haft det super hela veckan. 



Love you!

Nu ska jag fixa kaffe och frukost, sen läsa bloggar, sen vänta på att älskling slutar så det blir lite fiske innan jobbet!

puss&kram


onsdag 20 juli 2011

God kväll..

..alla rara människor. Idag fyller min kusin Andrea år, så när sambon slutat jobbet så åkte vi ut till Munktorp på kalas. Trevligt värre var det. Dem har bott i huset i över ett år, men det har inte blivit av att vi åkt ut till dem, skamligt nästan, fy på mig!


Grattis bästa kusin på 25 årsdagen!

När jag kom hem hade jag så mycket överenergi så det blev en långpromenad för mig och Laika på en timme. Eller det blev nog mer jogging en gång, men det skadar ju verkligen inte. Så nu är jag igång igen, och nu ska dem sista 3 kg bort. Och mitt mål att springa 5 km ska jag lyckas med. Kanske skulle ta och sluta röka också, men det får bli ett senare projekt...

Nu ska jag krypa ner i sängen och hoppas på att jag kan somna före klockan 3 inatt..

Natti natt, puss&kram!

Äntligen..

..Är jag människa.. Sambon försov sig i morse vilket resulterade i att JAG var tvungen att gå upp tidigt för att gå ut med Laika. Eller tidigt och tidigt, kl 10 orkade jag pallra mig upp, efter att ha använt snooze ett antal gånger. Men när man jobbar natt så ställer man om sig till en helt annan tidsrytm, så för mig var det tidigt. Jag var som en zombie när jag var ute med hjärtat mitt, trapporna upp till lägenheten kändes som 10000 steg minst, vilket det inte alls är. Men stoppade i mig lite frukost och kaffe, sen lite mer sömn på det och ja äntligen är jag människa igen. Före klockan 12 är det inte roligt alls att gå upp för min del just nu!

Men nu blir det att knäppa på Veronica Maggios skiva och sedan ta tag i städningen..


Gillar den här tjejen nå fruktansvärt mycket!

puss&kram

tisdag 19 juli 2011

Fiske

Japp, ni läste rätt! Fiske är en av våra nya sommar hobbys. Det är fridfullt att fiska. Så eftermiddagen har jag spenderat ute vid vattnet. R, bror och laika var med. Bror fick en brax som vägde en hel del,jag fick några små abborrar och R lika så. Laika försökte också fiska men resulterade i att hon plurrade istället och fick simma en bra bit för att komma upp på land igen igen.


Nu ska jag hoppa in i duschen, sen massa mys med mina sambos!

puss&kram

Mycket har hänt sedan..

sist.. eller? många dagar har i alla fall gått. Jag tappade bloggandet totalt, konstigt tycker jag för jag gillar ju att blogga, så nu tar jag nya tag! Har tappat träningen också och det gillar jag inte alls. Men när det blir sommar så vill man ju umgås och äta god mat. Man gör mycket mer under sommaren också, solar, badar och då prioriterar man lätt bort träningen faktiskt. Men igår var det måndag och det var den måndagen jag blev hård mot mig själv igen ;)

Jag jobbar och står i just nu, jobbar natt i nattgruppen på Tunadal, jag trivs som fisken i vattnet och det känns skönt, jag valde rätt när jag tog mitt beslut. Jag får röra på mig när jag jobbar, inte behöva sitta hela natten och få panik för att jag har överenergi. Får vara ute och åka på besök, gå/åka iväg på larm så det passar mig perfekt, ingen dag är den andra lik!

Över midsommar så var vi i smögen och hade det riktigt kul. Många goa människor, hade inte kunnat haft en bättre midsommar faktiskt.



Det har kanske inte hänt så mycket mer än vardagliga saker. Men nu tar jag tag i detta och ska fasiken hålla det, annars får ni tjata på mig!

Nu ska jag göra lite käk, så får vi se vad kvällen bjuder på, för jag är ledig..

puss&kram