lördag 13 juni 2009

Sista Helgen!

Jajamensan, nu är det typ sist helgen jag är ledig innan allvaret börjar. Eller ja jo, jag har ju jobbat rätt så mycket hitintills den här månaden. Men på måndag börjar mitt vikariat och det känns ju lite sådär. Eller visst det ska bli kul, men jag känner ju redan hur tråkig och trött jag kommer att vara. Det är de som är mindre roligt.

Den här helgen ska i alla fall bjuda på något roligt. Igår blev det film och pizza ätande hemma hos M. Älskling är nere i Jönköping och åker deras debutant rally. Skulle följt med, men ja, vädret är inte det bästa och som ni vet hatar jag regn!

Ska snart gå ut med hundarna, en lång promenad blir det. Sen ska jag, Johanna, Micke och Sara åka iväg till tuna park, sen om vi kan hitta något till kvällen, för ikväll blir det fest. En kille har födelsedags kalas. Även fast vi inte känner han så väl får vi komma och det är jag glad över. Ska ha så kul ikväll, kommer nog bjudas på utgång och det hoppas jag också blir roligt!

Måste tipsa er om en sak, köpte hårinpackning i veckan. Det var inte den billigaste kostade 299:- Men den är verkligen skit bra och så luktar den väldigt gott också.
Tigi, S-Factor, Serious Condtioner 299:-

Nej nu ska jag klä på mig sen bär det iväg på en promenad i kylan.

Hörs sen!

tisdag 9 juni 2009

Återbäring!

JA, nu har skattepengarna kommit, 13000 kr rikare!!

Så jäkla skönt. Kursen var typ sämst, tråkigt att sitta där och gå igenom allt som man redan kan!
Men men, nu ska jag hem till farsan och där väntas överraskning.

Ha en bra dag!

Kyla!

Snälla värme kom nu, jag vill verkligen ha sol och värme! Den här kylan är ju bara bra jobbig. Jag fryser typ HELA, då menar jag verkligen HELA tiden. Även fast jag har fleecetröja och varma byxor på mig. Man ska väl knappast behöva ta fram vinterjackan? haha

Snart ska jag iväg på lyft teknik. Känns lite sådär onödigt eftersom jag var där för typ 3 månader sen, och jag lovar jag har inte glömt!

Måste ta en dusch, fryser ihjäl snart!

måndag 8 juni 2009

Att leva i hus!

Det är helt underbart. Jag längtar tills jag får äga mitt egna hus. Så skönt att kunna gå ut utan att piffa upp sig. Kunna sitta ute och ta det lugnt en hel dag. Det är vad jag har gjort idag. Jag är typ fortfarande seg efter mitt dubbelpass. kroppen är verkligen inte van vid jobb nuförtiden. Men bäst att jag börjar vänja mig. Snart börjar mitt vikariat och då jäklar blir det jobba av.

Någon mer än jag som längtar efter skattepengarna eller? om man nu får tillbaka det vill säga. Då blir det lite shoppa av. Ska köpa en ny möbel till lägenheten. Ni får se sen. :)

Nu ska jag ge hundarna lite mat, sen ta mig en promenad med dem och sen en skön dusch. För är lite frusen nu. Inte direkt värme ute, men skönt med frisk luft.

PUSS!