fredag 20 november 2009

Slutet på veckan..

JA nu är det äntligen helg och det är väldigt efterlängtat kan jag säga. Och jag är LEDIG, så skönt. (eller ja, jobbar söndag, men söndagar är ändå tråkiga) Men ändå så ska nog helgen bli lugn, vila upp mig lite och lyssna på vad kroppen säger kanske vore bra? mår kanske inte helt hundra, och undrar vad det kan bero på. Orkar inte bli sjuk faktiskt. eller jag har inte tid med att vara det rättare sagt. Men vi får hålla tummarna för att det bara är trötthet.

Denna dag har jag inte gjort allt för mycket måste jag erkänna. Har dammsugit och städat lite i typ 15 min, satt på tvättmaskinen också. (dock inte tagit upp det än) Resten av dagen har jag faktiskt legat i soffan (den är helt underbar). Kommer nog bli en soffpotatis nu. Men det är faktiskt skönt att inte göra något speciellt.

Men snart ska jag ta och hoppa in i duschen, sen ska jag upp till min underbara Farmor och äta lite mat. Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Men måste nog säga att Idol och Soffan med min Älskling lockar mest. blev ett inlägg med många ( ). men vad gör det.

Jag har världens Bästa <3


onsdag 18 november 2009

HAPPY!

Oh idag är jag verkligen lycklig ska ni veta, vad är det som tittar fram? Jo den underbara solen som jag saknat i flera veckor. Sol och blå himmel. I like It!

Idag har jag inte hunnit med så mycket, har ju börjat spela farmville på Facebook. Hatade det i början men i brist på annat att göra så fortsatte jag spela och nu är jag fast. Help!
Men det gör kanske inte så mycket, för samtidigt så får jag ju sitta i vår nya, sköna soffa.

Nu ska jag snart ta och fixa mig sen pallra mig iväg till jobbet.
Slutar 20:30 idag, så det är skönt.

Ha en bra dag alla!

tisdag 17 november 2009

Oj, oj, oj...

Snacka om att jag har varit seg idag. Det är nog det här vädret vi har i Sverige just nu. Det är fasiken mörkt mörkt mörkt och då blir (jag i alla fall) man trött trött och åter trött. Och så regnade det ju tidigare idag, så ingen promenad blev det på jobbet heller. Då blir dagarna extremt långa och sega. Inte bra.

Nu ska jag ta och koka mig lite Te, sen kolla på dagens DH avsnitt.

Ha en mysig kväll.

God Morgon!

Ja hejsan och god morgon.

Blev inge mer skrivande igår, vi fick fullt upp. För en och en halv vecka sedan beställde vi en ny soffa och den kom igår. Helt underbart. Så igår grejade vi med den och det är verkligen så skönt med en ny soffa. Aldrig mera Skinnsoffa, nästan allt är obehagligt med en sån. När man lägger/sätter sig i den är det svin kallt och efter ett tag blir den för varm istället. Nej usch.

Nu har vi en sån här soffa:


(den ser bättre ut in real life)

På kvällen skulle vi inviga soffan med en film och det fick bli den 5:e Johan Falk filmen. Fick även sällskap av Johanna, mycket trevligt.


Idag blir det jobb börjar 13:00-21:15, så missar lite av DH, not good. Får försöka lösa det på något sätt. Nu blir det en sen frukost.

Ha en bra dag!

måndag 16 november 2009

Underbar

Tröttnar aldrig på den här låten.

Snacka om Long time NO SEE!!

Har verkligen inte skrivit sen vi åkte utomlands, vilket var typ månader sen. Men jag har haft för mycket annat för mig antagligen, kanske inte så mycket som har hänt, men jag har jobbat och stått i som vanligt och det är inte allt för kul att läsa om, kanske inte därför jag skrivit heller.

Nu har jag gjort om sidan, känns bra. Men vet inte riktigt om vad jag ska skriva just nu faktiskt. Nu ska jag ta tag i städningen, behövs!! (och tänka på vad jag ska skriva senare)

skriver senare!