tisdag 1 september 2009

Bye Bye!



Om ca 3 timmar så åker vi från köping och är påväg mot solen. Helt jäkla underbart!

Eftersom min mobil är på lagning så kommer jag inte kunna blogga där nere, eller ja kanske på något internet café, vi får se!

Hoppas alla får en underbar vecka, det ska jag i alla fall ha!

God morgon, God morgon!

Sitter här och försöker komma på något att göra. Vaknade så tidigt i morse, hade ställt klockan på 7.00. Skulle upp och hjälp min minsta lilla syster med sitt hår. göra en sån där fläta i luggen. Hon skulle ta skolkort. Tänk vad stor hon blivit, hon går i trean nu och gud vad tiden går fort, den verkligen bara rinner iväg.

Men jag vaknade redan 05:45 med världens magknip och svettades, fräscht, NOT! men nu är magknipen borta i alla fall. men nu börjar jag bli trött igen. R ligger och sover så jag kan ju inte börja att stå i och packa och greja, så får hoppas att han vaknar snart. men ska nog inte hoppas på för mycket. haha. Han är världens sju sovare.



Typ världens bästa låt, just nu!

Ska försöka hitt på nå nu! hörs senare!

Kram emelie

måndag 31 augusti 2009

Helt Sick!

Förlåt igen, för dålig uppdatering. Men gårdagen bestod av att må illa (antagligen trötthet) och att gå upp tidigt, även fast jag ville sova. Men jag ville även vända tillbaka på dygnet. Ja, trött var jag som sagt. Orkeslös. Jaja, strunt samma.

Kvällen bjöd på film hos Johanna och Micke, BOY A såg vi, en riktigt bra film, men sorglig och jag blev riktigt arg också faktiskt, Orättvist kan jag säga! Men ni som sätt den kanske förstår mig, om ni inte sätt den, så rekommenderar jag den verkligen, den får 5 av 5 toasters. Perfekt!

5 av 5 Toasters!

Nu håller jag på och packar, har lite panik över att jag kanske packar för mycket? Jag är lite såhär att om jag inte tar med mig för mycket och bara det jag planerar så kommer jag säkert att ångra mig där nere. Så är det bättre att ta med sig för mycket, eller ska man ta med sig för lite?
Jag tycker nog att man ska ta med sig för mycket? bättre det.

Stackars Älskling ligger och sover nu, han hade världens huvudvärk. Men han hinner packa imorgon.. Inte så mycket för han och packa.. Hoppas hans huvudvärk är borta när han vaknar bara. Det är snart bara 1 dag kvar tills vi åker, det ska bli sååå underbart. HELT SICK! (Månaden mest använda ord är = Sick, jag och Johanna använder för mycket utan att ens tänka på det, folk i vår omgivning som gör det, men vi tycker det är ett bra ord!)

Nu ska jag forsätta packa, sen dusch och sen väntas sängen så det snart blir en ny dag!

GOD NATT!!