torsdag 7 januari 2010

Haha..

Kul att min karl ibland är inne på min Facebook och tror att han är inne på hans egen och blir vänner med både den ena och den andre, som jag inte ens känner. Stabilt jobbat älskling :)

Vilken Tabbe.

Ja det kan jag verkligen säga, igår kväll så spelade jag, älskling och bror Wii Bowling. Och jag kan erkänna att jag kanske inte är den bästa på att hålla humöret uppe när det inte går så bra för mig. Så när det var min tur så skulle jag fan visa att jag också kunde göra en strike. Så jag tar i för kung och fosterland och vad händer då, jo det knakar till i axeln, och nu idag gör det svin ont och tror ni jag fick strike, nej den åkte ner i rännan på en sek. Ofta det var nödvändigt, en riktig tabbe. Har tagit mig en värktablett så hoppas det går över lite.

Igår spenderade jag typ hela dagen istället med Tessan och M, Dem var ju iväg och hämtade Ms islänning, Rosi (uttalas Råssi). Han är hur söt som helst, ser verkligen ut som en liten teddybjörn som man bara vill gosa med och hur snälll som helst. Det gick jätte bra mellan han och Fiona också, men Fiona är ett sto och hon larvar sig lite bara. Men om några dagar kommer dem nog vara bästisar.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. inte lika kallt, men fortfarande kallt tycker jag. Städa vore något, inte hänt på ett tag. Vi får se. skriver nog mer sen.

Kram

onsdag 6 januari 2010

Nytt år, nya möjligheter?

Ja ni, nu ska jag ta tag i det här för typ femtioelfte gången. Men som ni kanske förstod så var December ingen bra månad för mig .. Har varit så dem två senaste åren att jag bara blir nere då. Julstress och tänker jätte mycket på Farfar (saknar han), inte lika kul med julen längre. Men det blir nog bättre. Ska försöka vara ledig nästa år över jul också, tror verkligen jag behöver det för att slippa all stress och farande fram och tillbaka. Men när det väl kommer sen så är man väl Pengakåt och tackar ja till jobb i alla fall.. Kanske ska avse det som ett sent nyårslöfte? ja, vi får se.

Kallt är väl bara förnamnet för vad det är ute just nu. Inatt när vi åkte hem från M & J var det 28 minus. Fy fan. Vad har hänt? har vi fått igen vinter och minusgrader för alla dessa som inte har vart dem senaste åren? Till och med en brukare på jobbet som har sjukt bra minne sa till mig igår att, "jag kan inte komma ihåg när det var såhär kallt senast" och då är han över 70 år.

Undra vad denna dag ska bjuda på, ville rida men jag tror jag inte gör det ;) red ju förrut när det var 14 minus ute och jag höll på att förfrysa kinderna då, så ska nog inte prova på om det går idag. Så jag får hålla tummarna för att det blir varmare tills imorgon, för jag vill Rida nu!! Idag kommer hon i alla fall få en kompis i stallet, en Islänning och jag är grymt nyfiken på hur han ser ut. Hoppas han är riktigt gosig. :) Dem är så söta..

Nej sen frukost nu, sen får vi se vad som händer!