torsdag 3 december 2009

Mys kväll..

..mys kväll med mig själv, CHECK! Ibland kan det vara skönt att ha en hemmakväll med sig själv, ta hand om sig själv med ansiktsmask och så vidare. Men samtidigt så är det inte bra. Ibland så önskar jag att jag kunde dela mig själv i flera bitar, att dygnet hade 48 timmar, så jag hinner med att göra alla nöjda. Att det inte kan vara så. Eller kunna stänga av min hjärna från alla tankar. En dag utan alla snurrande tankar vore helt underbart. Är det bara jag som har en högaktiv hjärna? Verkligen jobbigt att vilja så mycket men ibland blir det fel och så går det inte. Vill verkligen visa att jag är bra. ibland får jag sån panik så skrika rakt ut vore bara så skönt. Hur ska man göra?



Jag saknar min Farfar så mycket. Du finns i mina taknar.
Vill träffa dig igen.
<3



Var tvungen att skriva av mig lite. Men imorgon hoppas jag det blir en lite bättre dag.

Nu igen..

Ja, förlåt nu
har jag varit sådär extremt dålig igen på att skriva. Men jag har jobbat och jobbat. Men nu är jag förhoppningsvis ledig denna vecka så att jag hinner vila upp mig lite.

Men början av ledigheten fick jag en underbar förkylning, men den börjar ge sig nu. Det är skönt. Bara halsen som spökar och kliar extremt. Men det kan ju inte vara svinis, för har ju vaccinerat mig och hoppas den hjälper ;)

Hann faktiskt med lite utgång i helgen mellan allt jobb som har varit. Några av dem tokiga bilderna som togs på förfesten får ni se. Men jag hade en riktigt rolig kväll och det var efterlängtat.





































Nu ska jag ta och göra något vettigt av denna dag. Känner att jag druckit för mycket kaffe så är helt hyper i kroppen. INTE BRA!

Ha en bra dag. kramar