fredag 19 juni 2009

GRATTIS!

MÅSTE BARA FÅ SÄGA GRATTIS!

Till min vän Sandra Erixon som idag har förlovat sig med sin kärlek Janne Saari.

God Morgon.

Kul att det lyser lite sol i köping idag i alla fall. Men det försvinner väl snart och övergår i äckligt regn. Men ja, jag lider ju inte så mycket eftersom att jag ska jobba. Lider med er som ska ut och ha det roligt ikväll. Men vi får hålla tummarna för att det inte kommer så mycket regn. Har precis vaknat efter att en tokig hund började yla och skälla, moget. NEJ! haha. Så ska väl ta mig ut och gå en promenad med dem så att dem blir nöjda.

Just de, vi var ju på bio igår. Jag rekommenderar den starkt. Jag skrattade så att jag hade ont i magen och tårarna rann ett tag . Riktigt roligt film!



See ya!

torsdag 18 juni 2009

Hej Hopp!

Blev en sväng på Big Inn med syster, alla klädaffärer besöktes och även kicks! Köpte som vanligt lite saker, lovade Älskling innan jag åkte att jag inte skulle köpa parfymer eller några skor! Så det fick bli något annat idag. Köpte ett par jeans med stentvättad och sliten look. Skit snygga. Sen blev det bara tofsar och strumpor, för det verkar som om tvättmaskinen äter strumpor, fattar inte vart dem försvinner alltså. På kicks blev det att köpa en foundation och ett puder, välbehövligt! Efter det blev det en fika på donken, sen hemfärd!


Sis <3

Nu håller R på och steker pannkakor, får lite hjälp av Robert och vad jag hör så låter det inte som att det går bra, svordommar som kommer ur munnarna! Hur kan man misslyckas?

Ska åka och kolla på bio ikväll hade vi tänkt, blir baksmällan hoppas det bjuder på många skratt!

Måste kila ut i köket och se vad som försigår!?

PUSS

Work, Work!

Som jag nämnde tidigare har veckan bestått av jobb, 6.45-15.30 lite ovant om jag får säga så. Men idag är jag ledig, enda lediga dagen denna vecka! Måste ta tag i det här med bloggen, fan! Men ibland har man inte tiden till att sätta sig ju :(

Så idag ska jag ta vara på dagen som om det vore den sista, skämt och sido! Får se vad dagen bjuder på. Syster ska jag besöka i alla fall. Se vad vi hittar på, sen hoppas jag på att J kommer en sväng innan hon börjar jobba. Det skulle vara trevligt.


Igår köpte Älskling jordgubbar, det var ju bara så gott!

Nej nu måste jag fixa mig, see you!

Bättre sent än aldrig!

Här kommer lite bilder från lördagens festande! Hade grymt kul faktiskt. Väldigt uppskattat med tanke på att nu är det typ work, work, work som gäller!

Älskling!

Sötaste sytrarna!

Fyllebild!

lyckades få med N på ett hörn också!

Sweet!


Erik och Richard!

Liveband i lägenheten!

RÖJJ!!

En grymt rolig fest, med massor av roligt folk! Måste göras om.