lördag 10 april 2010

Work Work!

Sitter på jobbet nu och ska strax bege mig tills sängs! låter så konstigt, men ja så är det! haha

Har lite saker att göra imorgon och vet inte hur jag ska göra för att hinna!

  • Kolla på R & C's rallytävling i Västerås/J skickade precis sms och frågade om jag ville följa med till Västerås och IKEA! (vill båda)
  • Hinna med att Rida, mocka och fixa på eftermiddagen med M.
  • Svänga förbi Sandra för en kaffe!
  • Skulle behöva träffa systeryster!
  • Läsa lite innan skolan, som börjar igen på måndag!
Och det jag får mest panik över är att jag kanske är super duper trött imorgon? det vet jag ju aldrig efter att jag jobbat. Visst att jag får sova, men inte samma utvilade sömn som man får hemma! Men skönt att jobba så man får pengar! NICE!

Ska försöka att inte tänka på det nu! för jag ska krypa ner under täcket och sussa gott!

ledighet..

..Igår så tog jag helt ledigt från allt.. blogg och mobil!

Denna dag bjuder på många trevligheter. Ska nu kl 13 vara ute hos älsklingens mormor för att fira henne. Sen blir det mat med min pappa kl 18 ikväll och sen så väntas jobb kl 20-8..

Gårdagen: bjöd på att umgås med J hela dagen. på kvällen så lagade vi käk med våra karlar, sen en film efter det som faktiskt var riktigt, riktigt värdelös. men men. en skön kväll med trevligt sällskap.

nu kanske jag ska ta och skynda mig lite så jag hinner att fixa mig.

torsdag 8 april 2010

En underbar känsla!

Det var verkligen en underbar känsla att få sluta jobbet och komma hem till min älskling, som hade lagat mat tills jag kom hem.. hihi

Nu ska jag ta och krypa ner under mitt sköna täcke och somna gott! som jag längtat

Skriver imorgon sötnötar!

Lovely Sunshine!

Hej och hå! ja, blev inte många timmar sömn på jobbet inatt måste jag säga. var väl mest för att jag kände att jag verkligen behövde sova för att orka med idag. Men jag har hört många säga, sova kan man göra när man dör. Så jag klarar nog av den här dagen i alla fall!

Hann komma hem i morse innan älsklingen åkte iväg till sin kurs. Skönt att få träffa honom en snabbis. Annars hade vi inte träffats förens ikväll.. Larvigt kanske. Men jag älskar R så mycket, så jätte jobbigt när vi inte ses. Så inatt får jag sova i vår säng. Underbart!

Nu sitter jag och kollar på tv4, snart är det "efter tio".. Tycker det är bra och intressant att kolla på. Ja, denna dag ska jag försöka hinna med lite, eftersom att jag jobbar tills 21:15 ikväll så kan jag inte åka ut till stallet och ha det trevligt med Monica, vi skulle ta in hästarna och snacka lite skit. Så jag tänkte faktiskt vara snäll och åka ut och mocka och fixa med maten, så hon bara behöver ta in dem ikväll.. Så slipper jag lite dåligt samvete i alla fall. Ska försöka hinna med en kaffe med J innan jag börjar klockan 14.00..

Nu blir det att vila en liten stund, sen ska jag ta tag i mig själv!

♥ jag är så lycklig att jag har dig ♥

onsdag 7 april 2010

långsam dag i väntan!

Så känner jag just nu, inte alls fått mycket gjort idag och snart ska jag bege mig till jobbet igen.. Väntan, väntan..

Något som är bra att det är efterlyst ikväll, intressant!

nej en dusch nu, sen mys med älskling innan jag kilar iväg till work work!

morrn, morrn!

Grått, grått & grått! Något som är positivt idag är ju att dem börjat sopat bort allt grus på gatorna.. Skulle ha blivit en morgon promenad med Sandra, men stackars vännen hade så ont i huvudet. Hoppas du mår bättre senare gumman min <3

Min tjejvärk är bättre idag i alla fall. men still hurts!

Sitter just nu och kollar på efter 10, med Malou. Anna Anka är gäst och herregud, så hon ser ut. Ska fortsätta titta med en filt över mig, kanske blir lite sömn. Blev inte för mycket sömn inatt på jobbet. Har ju sovande jour, så ni inte tror jag sover på jobbet. haha.



tisdag 6 april 2010

Aj, aj, aj!!

Såhär känner jag för tjejvärk just nu!! fyfaaan..




Om en timme befinner jag mig på jobbet, slutar klockan 8 imorgon bitti! önska mig lycka till... snälla?

Vill ha, vill ha!

det här är ett par skor som står överst på min önskelist just nu!


För övrigt så håller jag på och dör av en viss tjejvärk!! blir att ligga i soffan ett tag till..

Tisdag, men egentligen måndag? eller?

Ja idag är verkligen confused måste jag säga. Blev dåligt med uppdatering igår tycker jag. Men blev inte så mycket att göra, mest bara slappar dag tills jag kom ut till stallet.. Herregud så Tjejen såg ut, lerig så in i bomben var hon, så var inte hemma fören typ 21:15.. Då blev det ett till avsnitt av "The Pacific", den serien var riktigt riktigt bra.

Bilder från igår kväll:


Varit vaken sen klockan 06.00 idag, vi sov med öppet fönster så vaknade av att fåglar bråkade typ. Lagom roligt ljud att vakna till (NOT!) Så lika bra att gå upp då, åkte ut till stallet och släppte ut hästarna och mockade och fixade i ordning efter igår.. Så det såg ut! haha
Denna vecka bjuder på jobb för ovanlighetens skull ;) Men det kommer blir roligt.

Jobb denna vecka blir:

Tisdag: 20.00-08.00
Onsdag: 20.00-08.00
Torsdag: 14.00-21.15
Lördag: 20.00-08.00

Nu ska jag umgås med minsta syster ett tag, hon har ju påsklov, så blir att spela super mario på wii! Det är riktigt roligt..

skriver senare...

måndag 5 april 2010

Done!

Ja nu är det färdig städat och jag är helt färdig. Känner mig inte riktigt hundra idag. heller måste jag säga, om inte magen funkar, funkar inget.. Tråkigt.

Ska slänga mig i soffan med älskling och kolla på den nya serien "the pacific" som hade premiär på Canal+ igår. Men vi missade det. Det är en krigs serie. Hoppas jag gillart!

storstädning på G!

Så underbar låt!

God morgon kl: 12:30?

Ja usch, idag har jag och älskling sovit länge. Som vanligt får jag panik när jag sover länge, känns som om hela dagen försvinner? men någon gång då och då? vad gör det?

Gårdagen: Efter att jag började vakna till liv och kände att jag borde göra något så tog jag tag i mig själv, blev en sväng förbi mina båda jobb för att fixa med tidrapporter. Efter det stress stress ut till stallet för att ta in hästarna. Sen blev det över till Älsklings Bror och Tjej för att beställa mat från greken, så jäkla mumsigt. Blev dock en tidig kväll, för jag fick världens magont efter maten. Men ja, min mage är ju som den är. Så får väl skylla mig själv.

Nu sitter jag och samlar kraft för att ta tag i ett stort projekt att städa. Behövs verkligen, känns som om jag gett upp lite när det gäller allt här hemma. Vill bara flytta nu, känns som evigheter tills vi ska flytta. Men bara 1 och ½ månad kvar. kommer gå fort hoppas jag på.

söndag 4 april 2010

bakfull.com

ja, gud vad jag verkligen inte har gjort något alls, legat under täcket i soffan och glott in i tv:n..

Nu har vi precis käkat, ska nog ta en sväng ner till huset så kanske jag kommer igång. Blir en sväng ut till stallet senare för att mocka och ta in hästarna.

kramar