fredag 29 juli 2011

110729, fredag!

Idag måste jag vara tråkig och säga att jag tar ledigt, mår lika bra som en överkörd grävling!

Jobb ikväll, ledig imorgon, hörs då!

puss&kram


- Bloggar ifrån min iPhone!

gårdagen, alltså 110728, torsdag!

Jag vet inte vad det var för fel igår alltså. Allting krånglade för mig. Hade inge internet så kunde inte blogga från datorn och nätet på mobilen krånglade hela tiden det också, eller om det var BlogPress som krånglade, jag vet inte. Men nu funkar allt igen. Skönt det.

Gårdagen spenderade jag först med bror min, vi åkte iväg till Surahammar för att kolla en friluftsliv affär, men jag hittade inget. Men det gjorde bror.

Igår invigde jag mina löpaskor i ren ilska. Eftersom jag skulle gå på och jobba så la jag mig en sväng när jag kom hem, men det höll i typ 30 min sen väcktes jag av skrik. Så på med löparkläderna och skorna, sen ut i spåret. Men tröttheten gjorde nog sitt för igår gick det inte alls bra. Men nästa gång går det bättre :)

Sen blev de vardagliga sysslor som städ, handling och off to work.

onsdag 27 juli 2011

Shopping!

Varit i Västerås typ hela dagen, blev upp hämtad strax efter klockan 12 och kom hem för ett litet tag sedan. Converse är snygg men inte några promenad skor. Mina fötter ömmar lite faktiskt. Men nu ska jag inte klaga har haft en kanon dag och humöret är på topp igen. Fick med mig några fynd hem. Köpte även torrschampo, vilket jag gillar som tusan.

köpte även en väska till Laika som hon ska få ha på sig när vi är ute och fiskar och när vi går på långpromenader, ska lägga i 50 cl flaskor på varsin sida att börja med, blir lite träningen åt henne. Plus att hon kan bära sina egna bajspåsar ;)

Nej nu ska jag slänga i mig lite mat, sen iväg till J och M för lite filmmys. Ha en bra kväll alla!

puss&kram

Dagens outfit!




• Avklippta jeans från Gina
• Linne från Gina
• Röda Converse, solbrillor från hm, väska lindex!

Suddig bild men får duga ;)

puss&kram



- Bloggar ifrån min iPhone!

110727, onsdag..

Ja, jag hatar att vara en klagande människa, men nu är tålamodet slut och jag vet inte vad jag ska ta mig till. Det är INTE jag som valt att skaffa barn men ska jag få stå ut med detta skrik hela tiden? jag börjar bli riktigt frustrerad. Det finns ingen lycka alls i att vakna ett antal gånger under morgontimmarna. Ska man verkligen behöva försöka skaffa en till säng att ha i tredje rummet för att få sova? Flytta vill jag inte, jag trivs så bra här (förutom skriket) vad fan ska jag göra!?!

Just nu är jag i alla fall inte lika glad som jag varit de senaste dagarna, jag är nog till och med en ledsen tjej.. En trött tjej, och huvudvärk på köpet. Förlåt för att jag klagar! måste bara skriva av mig lite ilska tror jag.

Frukost, fix och sen västerås med J och M.. hoppas humöret stiger lite då, vilket jag tror 


puss&kram

tisdag 26 juli 2011

Kväll igen..

Jag har haft en riktigt bra dag idag också! Barnvaktandet gick kanon, min lilla favorit prins!

På kvällen har jag varit och fiskat, förvånande va!? Haha. Idag var jag, bror och syster och hundarna ut till säbygubben. Jag fick inte en enda fisk, men både bror och syster fick fisk :)













Nu ska jag krypa ner i sängen hos min älskade sambo!

Natti natt, puss&kram


- Bloggar ifrån min iPhone!

Bok tips!

Denna bok läser jag just nu och om ni gillar att läsa böcker så rekommenderar jag er verkligen till att läsa Hammarbyserien skriven av Carin Gerhardsen!

Jag läser just nu:




Böcker som är hemska men jätte bra skrivna och man kan INTE lista ut vem som gjort vad! Spänning rakt igenom!

Rekommenderar den starkt..

puss&kram



- Bloggar ifrån min iPhone!

110726, Tisdag.

Tisdag är det och solen skiner äntligen över Köping.  Man blir så glad av solen. Ska bara vara hemma och ta det lugnt tills jag ska iväg och vara barnvakt åt världens sötaste gudson.

så jag skriver senare, puss&kram

måndag 25 juli 2011

I'm so happy!

Ja jag är verkligen så lycklig! Kan inte beskriva med ord hur underbara människor jag har i min närhet! Sambo, familj och Vänner, inte glömma Laika :) Jag har haft en jätte bra dag idag på alla sätt med mina nära och kära. Tack för att ni finns i mitt liv <3



Mitt hjärta <3

Nu är det dags för att försöka sova, en dag imorgon också!

Natt natt, puss&kram

- Bloggar ifrån min iPhone!

110725, Måndag

Måndag igen och lite av lönen kommer idag. Jobbat hos mamma lite och där får man lön den 25:e, men inom kommunen får man den 27:e, så denna månad får jag lön två gånger, inte fel, skulle ju varit mer nice om det handlade om ett antal tusen mer än vad det gör, men nästa lön kommer bli riktigt bra!

Sis ringde och väckte mig kl 9.30 och frågade om jag kunde följa med på lägenhetsvisning för hennes sambo var tvungen att akut in och jobba och visst ställer man upp för det, var ju bara huset bredvid. Skulle vara riktigt roligt om dem flyttade ner hit.

Efter det så åkte jag iväg och hämtade upp Johanna för en tripp till arboga och ÖB. Följde med lite prylar hem därifrån, men mest bara städsaker och en deo. Vi åkte vidare mot stan igen och Intersport fick sig ett besök, fick med mig ett par nya löparskor hem. Skönt för det behövdes verkligen. Slipper jag springa med skor som det är hål i!

Jag gillar dem verkligen!

Nej nu ska jag slänga i mig lite mat, sen ska vi nog iväg och fiska en liten sväng, se om det blir nå napp idag.

puss&kram

Svamp plockning

Hade en underbar dag i skogen igår, så gårdagens kvällsmat blev smörstekt svamp på smörgås, så jäklans gott alltså!

söndag 24 juli 2011

100724, TGIS..

Haha, startar med att säga ÄNTLIGEN söndag. Nu är jag ledig tills torsdag kväll kl 21.00.. låter inte det riktigt skönt? jag tycker det låter underbart i alla fall.. Men humöret är inte riktigt på topp..Såhär såg mitt inlägg på facebook ut för en timme sedan:

Gaaaah, jag kokar!! Flytta, ja tack! Eller införskaffa sig en säng i tredje rummet! Och om det fortsätter såhär kommer det aldrig bli några barn. Kolikunge "eller ja nått fel är det" som granne, bästa preventivmedlet!! Efter 3 jobbnätter med allt för lite sömn när jag slutat, resulterar i en väldigt känslig Emelie som inte veta om hon ska skratta eller gråta! Eller just nu är jag bara arg!!






Efter tre nätters jobb, alltså 30 timmar och kanske en sömn på 15 timmar totalt gör att man blir lite konstig. "sover" till en 14-15, men vaknar ju ett antal gånger däremellan, så det blir inte så många timmar sömn. Funkar inte med öronproppar heller. Men har faktiskt lugnat mig lite, men bara lite.. Ska åka ut i skogen och se om jag hittar någon svamp, lugnt, skönt och TYST! Sen kommer jag nog vara lycklig igen ;)


Uppdaterar senare.. puss&kram