lördag 25 september 2010

100925, hinner!

Jag hinner nog med ett sista blogg inlägg innan det är ny dag, alltså 100926.  Just nu sitter vi i alingsås, har stannat här för att sova. Har hunnit med ullared på 4 timmar, inte illa. Blev faktiskt inte så mycket, men bra det. Har inhandlat två jackor som jag är grymt nöjd över..

Skirver mera imorgon när jag kommer hem!

sitter på spänn, är nervös, hoppas allt går bra och att jag kommer kunna sova inatt! <3

Natti!

100925, påväg!

Ja nu är vi påväg igen ner till ullared, stannade i Vara för att sova, ett plus om man har husbil, är ju in princip bara att stanna där man känner för det. Ett riktigt piss väder har vi i alla fall, bara regnar och regnar. Tur att man ska vara inomhus idag då!

nu har ni fått lite uppdatering, skriver nog mera senare!

puss&kram

fredag 24 september 2010

100924, 3 månader till julafton! Sjukt!

Jag tyckte nämligen att det nyss var midsommar, tiden bara springer iväg. Dålig uppdatering idag, förlåt mig. Men jag mår inge bra, har spänningshuvudvärk, yrsel och illamående! inte okej. Men men. Det är ryggen som knasar igen. Det brukar vara bättre dagen efter så hoppas på det.

Har vilat mestadels denna dag, men kom nyss hemifrån handling, handlade det vi ska ha med oss till Ullared och sedan var och plockade in allt i husbilen. Skönt med en minisemester såhär på hösten, blev ju inte så mycket i somras eftersom både jag och R jobbade.

Får se hur det blir med uppdatering nu i helgen, tar nog inte med datorn, har inget mobiltbredband så det behövs ju inte släpas med dator då inte!

Några timmar kvar sen åker vi, Ha en trevlig helg, nu måste jag packa klart allt!

torsdag 23 september 2010

och så var det kväll igen!

Jag förstår inte vart dagarna tar vägen måste jag säga. Men men. Kvällen har bestått av mys med Älskling i soffan framför först idol och sen After Dark och Babsan, var ju riktigt roande måste jag säga.



Snart bli det bingen, ska läsa lite innan jag somnar.

Natti!

100923, en bättre start på denna morgon!

Idag måste jag erkänna att jag har haft en underbar morgon, inge barnskrik, Laika ville ha sovmorgon och jag vaknade av mig själv. Kan det blir bättre? knappast!

Jag och Laika tog oss en lite längre promenad idag eftersom jag är piggare idag, bara snorig och hostig nu. Jag måste äga att gud vad det går fort nu, hösten kommer, löven ligger på stigarna, MEN jag tycker det är riktigt mysigt. Idag kollade jag på termometern innan jag gick ut vilket var bra, så det blev vantarna på idag, nästan mössa, men den får nog vänta någon vecka till!



Nu kom jag precis hem, har skjutsas Sandra, blev en sväng på apoteket, köpte hostmedicin, behövdes verkligen! 

Nu ska jag vila lite, sen städa lite och skriva klart lisa över vad som ska handlas i Ullared!

onsdag 22 september 2010

En eftermiddag i stallet med massa mys!










 

Ja här är några bilder från min eftermiddag i stallet, nu blir det sängen för sömn!

Natti!

kom på en sak..

Jag vet att det har varit snack om att Max hamburgerkedja ska öppna här i stan, Sen idag när jag öppnade tidningen så stog det att det var spikat och förväntas öppna nästa höst! Jag blev riktigt glad då i alla fall. Kanske något jag missat, men fasiken vad nice med Max, dubbelt så gott och dubbelt så nice med allt!

100922, en värdelös morgon!

Starten på denna dag har inte varit den bäst, ungen skriker, mensvärk, tokförkyld och jättekallt ute! Men ja nu börjar det ordna upp sig igen. Laika ligger bredvid mig på sin filt och snarkar, låter jätte skönt måste jag säga. Jag är så glad att hon finns i mitt liv, Mattes älskling är hon verkligen!

Kollat på nyhetsmorgon på 4an, var en riktigt bra intervju där tidigare om valet och så vidare! Känns bra att det finns vettiga människor också!

Idag har jag rätt så mycket på schemat faktiskt, Ska ut till Monica och kolla på hennes och Stinas nya hästar, dem har verkligen hittat två underbar Prinsar och det gör mig riktigt lycklig måste jag säga. Efter det ska jag, Älskling och Svärmor till västerås en sväng och sen ikväll över till C&I för att planera ullareds-resan!

Men frågan är vad jag ska göra nu, vila? hm, kommer jag nog inte lyckas med, men värt ett försök i alla fall! haha.

Ha en bra dag alla!

tisdag 21 september 2010

100921, hittar inte på något att skriva!

Nej idag hittade jag verkligen inte på någon Titel på detta blogginlägg, konstigt, brukar alltid ha något att skriva. Men kan vara så att gårdagen tog så mycket krafter, eller ja irritationen igår var hög i alla fall. Tycker Riksdagen har förvandlats till lågstadiet, det som dem rödgrön verkligen står för är ju "alla har lika värde", men det kan dem ju äta upp lika snabbt tycker jag, för som dem beter sig mot t.ex SD är ju allt annat än att alla har lika värde. Jag orkar inte höra på allt tjaffs om att SD är med i riksdagen nu.. Läs på om dom, sitt ner och vänta och se hur allt blir... Tillsammans kanske alla partier kommer fram till något jätte bra för allt och alla som lever i vårt Sverige! Rita inte fan på väggen förrän vi sett resultaten av det hela... Ingen av oss/er kan få detta ogjort ändå! Demokrati består av olika åsikter & värderingar.

Så nu har jag fått skriva det!

Denna dag började som alla andra dagar, Vaknade, gick ut på promenad med Laikabus som verkligen inte ville låta mig sova idag. och pricken över it idag var nog grannens unge som börjar gallskrika 10 minuter innan klockan skulle ringa. Min dag började alltså inte på det bästa sättet. Men nu är jag glad igen.

Klockan 13 väntas jobb, sen är jag lång ledig och i helgen blir det Ullared för hela slanten. Me like jätte mycket!

Nu ska jag göra lite Moussaka, så jäkla gott och gott att ha i matlåda!

Skriver kanske när jag kommer hem ikväll. slutar sent och om inte så hörs vi imorgon igen!

måndag 20 september 2010

Hej, hej hallå!

Blev inte en sån lugn dag som jag hade "planerat". haha. Sandra hörde av sig, så det blev att följa med henne till Barnmorskan och sen blev det att käka lunch. Mys!

Efter det skjutsade hon hem mig och jag slängde i en tvätt, tog en ipren och slängde mig i soffan, lyckades nog få mig kanske 5 minuters sömn, sen så ringde syster och sa att hon kommer förbi, kände mig bättre så tog tag i städningen. Lite osocialt, men det är ju min syster så det fick hon acceptera. haha!

Nu sitter vi i soffan och dricker lite kaffe, nu får jag se vad resten av dagen bjuder på.

Kanske skriver senare.

Love you!

100920, snorigt värre tyvärr!

Har precis kommit hem från en promenad med Laika, blev ingen långpromenad idag direkt. Jag är ännu snorigare idag. Men när man är hundägare kan inte inte direkt välja att inte gå ut, det är ju ett måste. Men skönt efteråt, då är hon lugn igen, och det går inte in 120 så fort jag rör mig, vilket det gör när jag ligger i sängen.


Min Lilla bebis ;)
Jag har faktisk inget planerat alls idag. så vi får se vad denna dag bjuder på. Ni får jätte gärna höra av er om ni inte har något att göra.

Nu frukost och sen lite vila!

Jag måste säga några ord om..

..en väldigt nära vän till mig, Sandra Erixon. Jag är så stolt över dig tjejen, Du har om några dagar gått igenom en graviditet, en period som jag hoppas har varit underbar, om man man bortser från det onda, jag tycker du har klarat det här så sjukt bra! Har tänkt mycket på dig dag, vi har varit vänner så länge, jag har så många roliga och tokiga minnen tillsammans med dig, tanken på att du är om  några dagar Mamma till en underbar prinsessa gör mig så lycklig. Det känns konstigt på ett sätt, men jag längtar så mycket.
Du kommer då att ha din egen familj. En underbar Karl & eran önskan.

Behövde skriva det här, jag är så förväntansfull, jag vill att eran prinsessa ska komma nu! Och så känslig jag är så kommer tårarna komma när du hör av dig och säger att hon är här, och det är nog inget emot vad som kommer hända då när jag får träffa ert underverk!

Älskar dig gumman min!



söndag 19 september 2010

100919, söndag och val dag!

Ja idag är det den dag då valet äntligen avgörs, hur skönt ska inte det bli då, slippa alla debatter och allt detta tjat om allt. ska bli underbart tycker jag..

Har ni röstat?

Nu har jag förklaringen till varför jag var så trött igår, för idag när jag vaknade upp var och är jag genom förkyld, halsont, öronvärk, huvudvärk och snorig. Men tycker det är skönt ändå, gått i snart två veckor och känt mig allmänt hängig, så skönt att det äntligen brytit ut.

Känner mig dock inte så sugen på att jobba, kanske inte så bra heller att jobba, men jag får hålla mig undan och inte kramas så mycket idag. hihi.

Innan jobbet kl 15, ska jag hinna med att rösta och hinna förbi apoteket, så skönt att Doc Morris har öppnat och har söndagsöppet, det är riktigt nice. Ska fira min kusin Alice också innan jobbet. så dax för mig och rappa på lite.

Ha en bra dag alla!