onsdag 12 maj 2010

Jag vill inte, jag vill inte!

Så kände jag när klockan ringde 05.45, var tvungen att upp och duscha för att det gjorde jag inte igår kväll. Orkade verkligen inte. Att snooza på morgonen är ju fasiken livsfarligt, nästan i alla fall. För det är ju så underbart skönt, men jag blir bara seg av det måste jag säga.









Nu måste jag springa iväg till jobbet, kanske skriver senare på mina lediga timmar. Puss & Kram

tisdag 11 maj 2010

God kväll!

Jobbet gick kanon idag, men blir lätt så när man jobbar med en väldigt bra arbetskamrat! jag trivs så underbart bra på mitt jobb! Satt tidigare när jag hade rast och tänkte på vad hade hänt OM jag inte slutat på Mc Donalds och inte tagit den här chansen? jag vill inte ens tänka mig hur jag skulle vara som person, har utvecklat min personlighet något enormt. Jag har inte ångrat det en enda gång, att sluta i "det gula huset" är nog det bästa beslutet hittills i mitt liv!

något som precis slog mig är att det är fan tisdag idag och jag har missat DH... attans! får kolla på det på fredag då jag kanske har en ledig tid någonstans. haha, mycket just nu.

Imorgon väntas det jobb igen som jag sa tidigare, men blev inte som jag tänka mig, blir någon sorts delad tur, får se hur det blir när jag kommer dit i morgon.

Nu ska jag ta en dusch, sen blir det sängen och natti natt!

Ledig dag..

..Blev det inte idag heller. men jag klagar inte, slipper jag sitta hemma och undra över vad jag ska ta och hitta på..

Idag blir det jobb mellan 14 - 21.15, sen hem för sömn och imorgon väntas det jobb igen och då mellan 7.30-16.00.. Very nice!

nu ska jag snart ta och kila iväg, kanske skriver ikväll om jag orkar..

Klarblå himmel & SOL ♥

Så underbart att dra upp rullgardinen och mötas av klar blå himmel och sol! Dagen börjar så mycket bättre då..

Ja igår var det en lång dag vill jag säga er. Första skolan då mellan 8.15-15.30, föreläsning om kost och sedan efter lunch läkemedel. Blir lite halv drygt att sitta och lyssna en hel dag faktiskt, speciellt när man känner att det är något som man i princip redan kan. Men lite uppfräschning i huvudet blev det i alla fall.. Efter skolan fick jag stressa iväg till jobbet och jobbade till 21.15, ska säga att det var hur skönt som helst att få lägga sig i sängen igår kväll, var verkligen trött och hade ont i nacken.

Idag mår jag bra och är glad. Idag är jag ledig hela dagen och har absolut ingenting in planerat. Både skönt men något skulle jag allt vilja göra. Så bara att höra av sig om ni vill hitta på något?


måndag 10 maj 2010

God morgon.

sitter just nu och äter frulle, framför mig idag står en hel skoldag till 15:30, sen iväg fort till jobbet.. får se när jag slutar.. Det blir ju lite pengar i alla fall..

see you!

söndag 9 maj 2010

Det går inte som jag vill!

Den här kvällen går inte som jag vill! jag är klar med alla arbeten i medicinsk grundkurs, skönt! men när jag skulle börja med Geriatrik uppgiften så tog det stopp verkligen. förstår inget och tycker det är jätte svårt faktiskt. Det är säkert inte allt för svårt egentligen, bara jag som inte förstår. Och mitt upp i allt så lägger datorn av? why? måste vara ett tecken på att det inte är min kväll alltså!

Tänkte försöka bli klar så jag kan följa med älskling hem till m & j och kolla film, men ser inte ljust ut.

ska snabba mig nu!

Söndagsångest eller kanske ångest över måndag?

Ja jag vet inte riktigt, tycker att det är skönt med söndag, men vill inte ha måndag i morgon, denna vecka har gått för snabbt. Förra måndagen i skolan var så tråkig och lång så vill inte dit i morgon, plus att vi har redovisning och jag fattar inget av uppgiften typ? känner mig jätte trög. Men ska göra ett till försök nu, för denna söndag kommer bara bestå av plugg och åter plugg.

skulle behöva ett lycka till just nu!

En ska som är så bra är att jag har i alla fall världens bästa älskling <3